Mb_
Fanka BB :)
Witaj OluCześćnazywam sie Ola i jestem 5+3, a termin OM to 04.09. bylam w poniedziałek na wizycie żeby potwierdzić moje przeczucia
ale jeszcze za wcześnie na bicie serducha I tylko widziałam pecherzyk żółtkowy.
pozdrawiam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj OluCześćnazywam sie Ola i jestem 5+3, a termin OM to 04.09. bylam w poniedziałek na wizycie żeby potwierdzić moje przeczucia
ale jeszcze za wcześnie na bicie serducha I tylko widziałam pecherzyk żółtkowy.
pozdrawiam![]()
masz rację, gdzieś w 19 dniu cyklu, to pewnie dlatego jest taki malutkiTo owulację miałaś później niż w 14 dniu cyklu, stąd zarodek musi być młodszy niż wylicza kalkulator. To będzie max połowa 5 tygodnia, u mnie wtedy też był tylko pęcherzyk, a za tydzień już pojawił się zarodek z sercem![]()
Tak, szóstymasz rację, gdzieś w 19 dniu cyklu, to pewnie dlatego jest taki malutkiwedług lekarza dzisiaj 5+2, czyli szósty tydzień, tak?
jutro z rana idę zrobić betę, to wam powiem od razu jak będzie wynikNadałaś przyrost bety?
i to normalne, że jeszcze nie było pęcherzyka żółtkowego?Tak, szósty![]()
Tak, na spokojnie. Za tydzień już powinien być widoczny zarodeki to normalne, że jeszcze nie było pęcherzyka żółtkowego?
bardzo Ci dziękuję, uspokoiłaś mnieTak, na spokojnie. Za tydzień już powinien być widoczny zarodek![]()
Dziewczyny, tak apropo, w jakim jesteście wieku i czy to wasza pierwsza czy kolejna ciąża? Ja mam 30 lat i to moja pierwsza ciąża (pewnie widać po mojej panice)
![]()