Dzastaoksy
Fanka BB :)
Wiesz.. każdy ma inne zdanie na ten temat, a że przechodziłam temat osobiście, przeczytałam przy tym chyba cały InternetAbsolutnie się nie zgodzę. To badanie genetyczne, zupełnie coś innego niż pappa.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz.. każdy ma inne zdanie na ten temat, a że przechodziłam temat osobiście, przeczytałam przy tym chyba cały InternetAbsolutnie się nie zgodzę. To badanie genetyczne, zupełnie coś innego niż pappa.
Ale przeczytałaś cały internet i mówisz, że badanie genetyczne to taka statystka jak pappa?Wiesz.. każdy ma inne zdanie na ten temat, a że przechodziłam temat osobiście, przeczytałam przy tym chyba cały Interneti swojego zdania nie zmienię w tym temacie
Tak, statystyka, bo nie da ci konkretniej odpowiedzi jak w przypadku amniopunkcji. To kolejne wyliczenia. Wiadomo jak komuś wyjdzie po pappie ryzyko 1:1000000 i dla własnego wewnętrznego spokoju chce zrobić nift, a proszę bardzoAle przeczytałaś cały internet i mówisz, że badanie genetyczne to taka statystka jak pappa?![]()
Dzięki, też sie zapisze na wtedy28 listopada![]()
Nie zgodzę się. Nie jest to statystyka. To badanie genomu dziecka. Wtedy amniopunkcja praktycznie tylko potwierdzi na 100%. Plus np nifty bada cały kariotyp wzdłuż i wszerz. Delecje, duplikacje, trisomie, monosomie. Nie ma to w ogóle podskoku do pappa.Tak, statystyka, bo nie da ci konkretniej odpowiedzi jak w przypadku amniopunkcji. To kolejne wyliczenia. Wiadomo jak komuś wyjdzie po pappie ryzyko 1:1000000 i dla własnego wewnętrznego spokoju chce zrobić nift, a proszę bardzoale przy ryzyku np 1: 30 robienie niftow jest po prostu głupotą
![]()
O, super, będzie raźniejDzięki, też sie zapisze na wtedy
Tak. Zrobię też Sanco. W pierwszej ciąży żałowałam, że nie zrobiłam. Mimo, że na USG wszystko dobrze to i tak niepewność przez całą ciążę bo za dużo głupot w internecie czytałamWybieracie się na USG genetyczne (11-14tc)? Ja się właśnie zapisałam, będzie to 13+1
My zrobiliśmy z mężem testy na nosicielstwo ponad 500 chorób recesywnych, żeby wykluczyć też to plus właśnie będę robić nifty (to chyba praktycznie to samo co sanco), żeby wykluczyć wszystkie zaburzenia w kariotypieTak. Zrobię też Sanco. W pierwszej ciąży żałowałam, że nie zrobiłam. Mimo, że na USG wszystko dobrze to i tak niepewność przez całą ciążę bo za dużo głupot w internecie czytałam
A kiedy planujesz? Od razu po skończonym 10 tygodniu?Też będę robiła sanco