Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a tak wogóle to mężuś programista o chyba poproszę go żeby jakiś program napisał na zrobienie córeczki![]()

a co to za przyjęcie??
Witam
Z herbatką Super Slim
U nas juz po słoneczku
Asix dziękuje ;-)
Ano tęsknie czasem za tą moją mamcią![]()

Pusia kurcze ale wiesz jaki biznes na tym moglibyśmy zrobić:-) hehehehhe wyobraź soie program do robienia dziewczynek...a Wy napiszecie do robienia chłopaków!:-) kurde...zreobimy spółke i kasa sama będzie wpadała do kieszeni;-)
Ladinka dziękuję bardzo za 4 razym;-) ja poprzestane na 2![]()

ale to za jakis czas;-);-) a tak powaznie to tez slyszalam, ze przed owulacja trza sie namachac na dziewczynke...

no i pochwal sie potem jakie;-)
:-)
za dwa dni komunia... a Ty nie wiesz co zalozyc
hmmm, ale jak masz wybor w szafie - to pewnie cosik ladnego dobierzesz

Wisienka twój avatar jest the best !!!!!![]()

czesc mamuski
mezulo ma wolne wiec ja po prysznicu (jak ja lubie z rana):-)
dzisiaj jedziemy ogladac samochod,na ktory sie napalilismywiec trzymajcie kciuki;-)
pewnie bede dopiero wieczorem,bo dzien spedzimy w miescie
Wisienka avatar bombowy![]()

U nas tez dzis cyrk na kiju bal w nocy dzieci sie krecily, mozna szalu bylo dostacNie wiem czy za cieplo im bylo czy o co chodzi??
Sabinko
a co Ty tak w nocy meza eksploatujesz, ze rano mdleje??;-) Biedny chlopak
Beatko
mojej kolezanki coreczka ma ten sam problem z oczkiemOkropnie to u niej wyglada, meczy sie malutka:-(, ale lekarz kazal tylko masowac i jakies kropelki dal , nie bylo mowy o przetykaniu
Podobno to do roku moze potrwac
Lilka
trzymamy kciuki! My tez przed powiekszeniem rodziny musielismy zmienic auto, bo nam sie 3 foteliki nie miescily na tylnych siedzeniach;-) Wiec lepiej to sprawdzcie, bo nie w kazdym aucie sie mieszcza trzy;-)![]()
oby niea u nas pogoda ladna tylko mam nadzieje, ze bedzie chlodniej niz wczoraj normalnie do 16,00 musialam siedziec w domku, bo bylo tak goraco, a wyszlam po 16,00 to i tak maly zdazyl sie troche opalic
mamcie mam pytanko-co dajecie maluchom do picia oprocz herbatek(lekarz powiedzial, ze z wszelakimi herbatkami mam sie wstrzymac wiec juz nie wiem co mu dawac) Matti wody nie chce dawalam na 125ml ptrzegotowanej wody miarke glukozy no ale musze z tego zrezygnowac, a wczoraj nie chcial mi nic pic ani soczku jablko-pomar., ani jablkowego ani wody normalnie upal a on nic
aaaa beatko i pytanko do ciebie, bo ty chyba bardziej oblatana jestes;-)
maly dalej robi mi te kupki ze sluzem-wczoraj zrobil praktycznie sam sluz i tylko lekko zabarwiony kupka-normalnie tak sie stresuje ze szok, ale zauwazylam, ze jest go mniej(sluzu) jak napcham go marchewka albo banankiem (no ale ciagle jest!!!)
mleko juz mu zmienilam jak kazal doktorka a tu ciagle to samo no i pic nie chce!!!
pomoz blagam!!! bo ja z tymi lekarzami to zwariuje!!
nie nie Ladinko jeszcze nie;-) musze sie teraz wyszalećhehehe ale niech już facet sobie ćwiczy
w końcu ma to być córeczka...a one większego wysiłku wymagają
![]()
i wcale nie z tą owulacją Kapik jakoś przed był:-) hehehehe

i na lepsze spanie
czerwoną,slim ,zieloną,zwykłą w torebkach i zwykła granulowaną,owocową