Beata34
Fanka BB :)
A już jestem po pazurkach od razu lepiej się czuję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Moim zdaniem możesz.mamuski mam pytanko-moge dac malemu kaszy mannej???
bo mam przepis od 2 miesiaca kasza manna + mleko modyfikowane + owoce-chodzi mi o jego brzuszek czy kasza rozrzedza stolec czy nie???
plese prosze o szybka odp bo jest pora karmienia malego

mamuski mam pytanko-moge dac malemu kaszy mannej???
bo mam przepis od 2 miesiaca kasza manna + mleko modyfikowane + owoce-chodzi mi o jego brzuszek czy kasza rozrzedza stolec czy nie???

anineczka, anulka-jestescie kochane!!!
dzieki!!

Wisienka daj znać po wizycie co i jak...a tak wogóle to masz bardzo delikatną urodę...do jakiej kosmetyczki, stylistki itp chodzisz ??poleć coś....![]()
tylko cos brudnego dotkne to zaraz mam leszaje
:-
ale to moze dlatego ze mialam swiezutko umyte wloski i rozpiete, bo zazwyczaj spinam.Wisienko poleć tego dentyste co do niego chodzisz?
Bo na avatarku masz przepiękne zęby![]()

Wisienka, avatarek taki delikatny i kobiecy, extra![]()

mamuski mam pytanko-moge dac malemu kaszy mannej???