A Ty jak tam? Dzisiaj monitoring?Mam identyczne spostrzeżenia! Cieszę się, że to napisałaś![]()
Bo czasami w tym wszystkim nie dość, że samą siebie obwiniałam się za to, że tak bardzo mi zależy i może faktycznie niepotrzebnie się nakręcam, to jednocześnie nie potrafiłam totalnie odpuścić i kolejne beznadziejne uczucie, że skoro wszystkie dziewczyny, które zaszły powtarzają "jak odpuścisz to się uda, u nas tak było" to zastanawiam się co jest ze mną nie tak, że nie umiem?!?
A dokładając do tego emocje związane z kolejnymi niepowodzeniami przy jednoczesnych pytaniach rodziny/znajomych/sąsiadów "czy my w ogóle myślimy o dziecku?" to człowiek po prostu pęka...
reklama
Kogoś dopisać? 

—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”

—————————————————————
Kibicujemy!!!
25.10. @mylenne - monitoring przed II IUI

Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama
córeczka Maja 

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama
córeczka 

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama
córeczka Julia 

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama
synuś Szczepan 

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama
córeczka Alicja 

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama

córeczka i synuś 

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi 

2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan 

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama

córeczka Dagmara i synuś Dominik 

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś 

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama
synuś 

13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka 

15.09. @Fok123 - Szczęśliwa Mama
córeczka 

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."

—————————————————————

—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”

—————————————————————
Kibicujemy!!!
25.10. @mylenne - monitoring przed II IUI

Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama

2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama

13.08. @hername - Szczęśliwa Mama

15.09. @Fok123 - Szczęśliwa Mama

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."

—————————————————————
mylenne
Fanka BB :)
Tak, miałam rano. Jeden pęcherzyk 20 mm i endo 12 mmA Ty jak tam? Dzisiaj monitoring?
Tylko mąż strasznie się pochorował i przyjmuje antybiotyk ale pani doktor uznała, że jeśli nie było gorączki (a nie było) to powinniśmy próbować.
Lilli2
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa, ale przycupnę sobie u Was, bo na początku listopada będę podchodzić do drugiej inseminacji.
Pierwsza zakończona niepowodzeniem była na naturalnym cyklu. Teraz mam stymulację Aromkiem, więc liczę na lepsze efekty
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później
Jestem tu nowa, ale przycupnę sobie u Was, bo na początku listopada będę podchodzić do drugiej inseminacji.
Pierwsza zakończona niepowodzeniem była na naturalnym cyklu. Teraz mam stymulację Aromkiem, więc liczę na lepsze efekty
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później
eij
PowodzeniaCześć dziewczyny![]()
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później![]()

To trzymam mocno kciuki za jutro!!!Tak, miałam rano. Jeden pęcherzyk 20 mm i endo 12 mmW klinice miałam podany Ovitrelle, jutro działamy.
Tylko mąż strasznie się pochorował i przyjmuje antybiotyk ale pani doktor uznała, że jeśli nie było gorączki (a nie było) to powinniśmy próbować.

Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udałoCześć dziewczyny![]()
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później![]()

Be_More_Happy
Powodzenia! Trzymam kciukiCześć dziewczyny

mylenne
Witaj!!Cześć dziewczyny
Super, w takim razie trzymam kciuki za nas obie, może druga próba będzie szczęśliwa dla nas
Ja już po, u mnie pierwsze podejście z marszu było na Aromku ale jak podglądam sobie dziś obie karty to w pierwszej próbie endo miałam tylko 7,6 mm, a w tym aż 12 mm, pęcherzyk też urósł większy i pękł dziś w nocy bo rano pojawiły mi się plamienia więc pani doktor dodatkowo zrobiła kontrolne usg przez brzuch i powiedziała, że faktycznie pękł. Mam nadzieje, że żołnierze dopłyną na czas

Kiedy masz monitoring?

reklama
Co prawda minął rok... i nie wiem, jak potoczyła się Twoja historia, ale czy spotkałaś się z tym lekarzem? Pomógł?Maciej SochaOsobiście go nie znam ale poleciła go mi dziewczyna z forum InviMed Poznań a ona sama jest z Poznania więc coś jest na rzeczy że może akurat.
Podziel się: