Edytak166
Fanka BB :)
Co do osób z boku to nie mają zielonego pojęcia jak to jest mi gadają ciągle jakbyś miała dziecko byś nie leżała bo byś musiała się dzieckiem zająć no sory z moją długością szyjki bym napewno dzieckiem się zajmowała chodziła normalnie wtedy bym musiała kogoś wynająć do dziecka leżeć w szpitalu albo postawić na co będzie to będzie. że dużo dziewczyn ma krążki i chodzi wszystko robi a ja pierwsze dziecko jestem przewrażliwiona sił brak ..... to samo fryzjer nie byłam już parę msc włosy mam okropne ale to dla mnie nie jest teraz ważne to się dziwią czemu do domu nie wynajmne no ale 2h będę musiała siedziec z farba i do szpitalu żebym zrobiła paznokcie włosy itp dla mnie to teraz wogole nie jest ważne najważniejsze jest dzieckoNie wiem skąd wymioty, tzn. ściśle powiązane z obiadem, który mi bardzo nie smakował. W tej ciąży do tej pory nie miałam wymiotów, tylko silne nudności. A np. w pierwszej ciąży wymioty miałam cały pierwszy i drugi trymestr i sporadycznie w trzecim :O
Mój mąż stara się ogarniać naszą rzeczywistość, ale mam poczucie, że mało się przejmuje tymi moimi emocjami. Czasem bym chciała, żeby przyznał, że to leżenie jest trudne. Mam wrażenie, że dla osób z boku nic wielkiego się nie dzieje. No bo przecież poleżysz i będzie ok. Wrrr