Owulacja
Fanka BB :)
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo pijąWszystko to wina Tuska![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo pijąWszystko to wina Tuska![]()
.Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo piją![]()
Mając na uwadze wczoraj przytoczone badania, to to są chyba te same z których płynie (hehe) wniosek o tym, że Polki nie zachodzą w ciążę bo dużo piją![]()
To samo pomyślałam, ale się bałam napisać. Jestem za biedna na pozwyMoże to Kaczyński pod przykryciem![]()
Wybronie pro bonoTo samo pomyślałam, ale się bałam napisać. Jestem za biedna na pozwy![]()
Hejo, chodź na watek listopadowy! Tam teraz jesteśmy aktywneHej. Trochę o mnie. Mam 23 lata. Staram się o dziecko z narzeczonym ponad 2 lata. Najpierw u partnera 0% prawidłowych plemników po pół roku podnieśliśmy do 4%, lekarz mówi że u partnera jest w porządku. Ja biorę leki na hiperinsulinemie i hiperprolaktynemie. Mam predyspozycje do PCOS ale to jeszcze nie to bo nie spełniam wszystkich wymagać. Obecnie pierwszy cykl na Clostilbegyt, pierwszy test będę wykonywać 17.11 mam nadzieję że się uda![]()
Hej. Już tam wstawiłam. Tutaj przez przypadek a nie wiem jak to usunąćHejo, chodź na watek listopadowy! Tam teraz jesteśmy aktywne![]()