mylenne
Fanka BB :)
Miałam duphaston w tabletkach na 10 dni, zlecone 2 tabl dziennie. Dziś wieczorem ostatnia dawka zostałaA ile masz proga?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam duphaston w tabletkach na 10 dni, zlecone 2 tabl dziennie. Dziś wieczorem ostatnia dawka zostałaA ile masz proga?
Tak zrobię, jeśli jutro w południe wynik bety będzie dodatni to umowie się na cito do innej lekarki i zapytam czy dadzą mi dalej progesteron czy nie żeby mieć pewność, że wszystko okWybierz do końca i tyle.
Pamiętaj, że my nie znamy twojej cipki. Zna ją lekarz i musisz mu zaufać.
Ja też miałam wahania co do niektórych postanowień lekarza ( nawet w ciąży) ale trzeba zaufać...
razem z bhcg zrob progesteron - pamiętaj ze duphaston we krwi nie wychodzi wiec na wyniku będzie tylko to co Ty produkujeszNa dziś wieczór jeszcze mamDalej już niestety nie. A moja lekarka jak na złość, na urlopie...
![]()
Ooo to nie wiedziałam, dzięki za wskazówkę!! Tak zrobię!!razem z bhcg zrob progesteron - pamiętaj ze duphaston we krwi nie wychodzi wiec na wyniku będzie tylko to co Ty produkujesz
ja proga brałam prawie całą ciążęDziękichoć z jednej strony cieszę się i nakrecam, z drugiej próbuje jakos z dystansem podchodzić ale ciężko póki jeszcze nic pewnego
Ok czyli Ty masz w czopkach, ja mam w tabletkach Duphaston
Właśnie wczoraj się zastanawiałam czy nie za szybko w odstawkę idzie? Czy jeśli jest ciąża to organizm już sam go wystarczająco wytwarza żeby utrzymać ciążę?
Ale to miałaś jakieś konkretne wskazania?ja proga brałam prawie całą ciążę![]()
Trzeba zaufać komuśNo właśnie, dlatego trochę się martwię ale chyba lekarz wie co robi![]()
Ja też a potem indukcja porodu w 42tcAle to miałaś jakieś konkretne wskazania?
plamienia od początku, niski prog i ogólnie by wspomocAle to miałaś jakieś konkretne wskazania?
Ja w zasadzie chyba tylko raz miałam badany progesteron ale to na początku cyklu, słyszałam, że dziewczyny badały ok 21 dc, a takiego badania nikt nigdy mi nie zlecił. Wiec chyba faktycznie zrobię na własną rękę żeby lekarz ocenił czy potrzebuje w razie czego.plamienia od początku, niski prog i ogólnie by wspomoc