Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Wzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJa tez juz mysle zeby zamowic detektor tetna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJa tez juz mysle zeby zamowic detektor tetna.
Mam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćChyba zalecenie jest żeby mocz badać co miesiąc. Ja miałam przed każdą wizytą. Zawsze mocz i morfologię
Dziękuję ja w poprzedniej ciąży brałam dwa razy ale chyba w drugim i trzecim trymestrze. Niestety @KAROLA2525 żurawina i naturalne sposoby na mnie nie działają. W ogóle mdłości mnie wykończąMnie lekarz zalecił przy leukocytach w moczu![]()
Ja biorę leki już dłuższy czas i przy tsh nie ma to znaczenia tak naprawdę ale przy ft4 już tak i nie powinno się brać hormonów przed badaniem. Kilku endokrynologów juz przerobiłam w życiuNo właśnie nikoniecznie. Mi endokrynolog mówił, ze zawsze badanie po tabletce, bo przecież sprawdzamy jak działają na nas leki, a nie jak fukncjonujemy bez nich.
Wydaje mi się, że Rub IgM czyli różyczka w klasie IgMMam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćMoże ktoś pomoże (2 zdj)
Rub IgMMam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćMoże ktoś pomoże (2 zdj)
ok 550zł i u mnie 12+6.Na który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Ale prenatalne robi sie max do 13+6, bo tu chodzi o to, aby m.in. obliczyc wielkosc kazdego organu i dopasowac do "widełek " wiekowych. Jesli bedzie usg w 15 tc to juz beda zupełnie inne widełki.Mi lekarz mówił że prenatalne będę miała w 14/15tc u mnie kosztuje 500 zl![]()
Ja jestem umówiona 21.11 będzie to 12+5 wcześniej nie mogę bo będę w szpitaluNa który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Zobacze jakie maja na internecie do wyboruWzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJutro go odbieram i od razu będę testować. Mam nadzieję,że będę mogła odetchnąć