• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieczorne testowanie

karowuu

Początkująca w BB
Cześć. Czy robiłyście kiedyś test ciążowy wieczorem? Czy zawsze czekacie na ten pierwszy poranny mocz? Myślicie, że te wieczorne testy są w miarę miarodajne, czy lepiej zaczekać z testowaniem do rana? Dzięki za Wasze odpowiedzi 😊

reklama
Cześć. Czy robiłyście kiedyś test ciążowy wieczorem? Czy zawsze czekacie na ten pierwszy poranny mocz? Myślicie, że te wieczorne testy są w miarę miarodajne, czy lepiej zaczekać z testowaniem do rana? Dzięki za Wasze odpowiedzi 😊
Ile jesteś dni po owulacji? Beta jeśli się już wytwarza to rośnie z godziny na godzinę, wiec nieważne o jakiej porze dnia zrobisz jeśli jesteś w ciąży to powinno pokazać :)

Ile jesteś dni po owulacji? Beta jeśli się już wytwarza to rośnie z godziny na godzinę, wiec nieważne o jakiej porze dnia zrobisz jeśli jesteś w ciąży to powinno pokazać :)
dziś jest właściwie termin mojej spodziewanej miesiączki, ale jakoś tak się zamotałam rano, że nie zrobiłam testu i tak się zastanawiam właśnie, czy jest sens teraz sobie go zrobić, czy lepiej zaczekać na jutro rano

Najczulsze testy mogą wykryć ciążę nawet 6dni przed dniem okresu ale gdy robi się je z porannego moczu. W/po terminie okresu można już o dowolnej porze by dostać (raczej) wiarygodny wynik

Zrobiłam test 2 dni przed miesiączką w okolicach godz 20 wyglądał tak 😀

Załączniki

• Screenshot_20221114_204548.jpg
    Screenshot_20221114_204548.jpg
    156,5 KB · Wyświetleń: 451
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry