Celia89
Fanka BB :)
Ojoj biedactwa.Maluszek zapewne w inkubatorze, bo dziewczyna urodziła w chyba 27 tygodniu, także średnio z opcją karmienia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojoj biedactwa.Maluszek zapewne w inkubatorze, bo dziewczyna urodziła w chyba 27 tygodniu, także średnio z opcją karmienia![]()
Aż obczaję o co chodzi.Ja jestem bardzo ciekawa czy dziecko przeżyło i jakie są rokowania. Jestem w szoku że ta dziewczyna o tym piszę tak jakby się nic nie stało
Widzę, że gruba akcja. No cóż... Ciężko to ubrać w słowa.To się kupy nie trzyma, więc chyba szkoda Waszego czasu...
Dziewczyna nie może wyjść z domu, by pojechać do lekarza, choć ma bóle i krwawienie w 6 miesiącu.... A pierwszą rzeczą o jaką pyta po rzekomym porodzie przedwczesnym, jest to w co ma się ubrać...
Jestem tego samego zdania.To się kupy nie trzyma, więc chyba szkoda Waszego czasu...
Dziewczyna nie może wyjść z domu, by pojechać do lekarza, choć ma bóle i krwawienie w 6 miesiącu.... A pierwszą rzeczą o jaką pyta po rzekomym porodzie przedwczesnym, jest to w co ma się ubrać...
Byłam u lekarza, zrobiliśmy jakieś badania
mówił że tak, ale od wczoraj chyba zaczęło dziać się coś dziwnego zaczęłam krwawić podbrzusze zaczęło mnie boleć i jakaś dziwna tkanka do tego.
jestem sama w domu a nie mogę zostawić otwartego mieszkania
No właśnie zero konkretów z jej strony...Ja jestem bardzo ciekawa czy dziecko przeżyło i jakie są rokowania. Jestem w szoku że ta dziewczyna o tym piszę tak jakby się nic nie stało
To pewnie w tyłku ma dziecko bo pozbyła się problemu.Urodziła.