wielomatka
Fanka BB :)
Sodalit - do jakiego lekarza jeździsz? Zastanawiam się czy nie mojego, bo mój akurat też wizytuje we wtorki 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Równo za tydzień we wtorek.A kiedy masz dokładnie kontrole? Domyślam się co czujesz...ale postaraj się myśleć pozytywnie, może rzeczywiście lekarz źle zmierzyl. A na poprzedniej wizycie w szpitalu też miałaś pomiar?
Dzięki za słowa wsparcia, mam nadzieję że tydzień do kontroli wytrzymam i się nic złego nie stanie a później mój lekarz dokładnie zmierzy szyjkę...Masz długą szyjkę jak na ten tydzień. Nie masz się zupełnie czym przejmować. Nerwy nie są wskazane. Na pewno wszystko będzie dobrze
Taaak, te badania w szpitalu z reguły są robione z prędkością światła. Mój prowadzący mówił ze mam rozwarcie na cm, to samo powiedział lekarz na przyjęciu w szpitalu, na wypisie badanie w sekundę i rozwarcia brak. Nie wierzę że się nagle zamknęło, po prostu badanie byle jak...Równo za tydzień we wtorek.
Ostatnio w szpitalu miałam 4,6 ale to zupełnie inny lekarz był. Mam poczucie że ta pani dziś mogła zrobić na odpierdol
Dzięki za słowa wsparcia, mam nadzieję że tydzień do kontroli wytrzymam i się nic złego nie stanie a później mój lekarz dokładnie zmierzy szyjkę...
Tylko ze ja mówiłam o tym w szpitalu, mówiłam prowadzącemu....i żadnej rady na to nie mieli. Ale no dosłownie on mi twardnieje kilkanaście albo i więcej razy dziennie. I jak tu nie się stresować....Grabarzenka - dużo z nas by się dało pokroić za taką szyjkę na tym etapie ciąży, ciesz się tym
Ann - może jednak powinnaś skonsultować te twardnienia?
Mi też dosyc często twardnieje brzuch mój lekarz ostatnio powiedział że przy krótkich szyjkach normalne że jest to częściej i tego staram się trzymać bo inaczej faktycznie oszaleć można .Tylko ze ja mówiłam o tym w szpitalu, mówiłam prowadzącemu....i żadnej rady na to nie mieli. Ale no dosłownie on mi twardnieje kilkanaście albo i więcej razy dziennie. I jak tu nie się stresować...
Ja się co chwilę macam chociaż wiem że nie powinnam. Ale już naprawdę nie wiem co robię źle i co mogę zrobić żeby aż tak nie twardnial.a jest coraz gorzej. Leże non stop, wstaje tylko na siku, już dzisiaj mniej wody pije żeby tyle nie sikać. Od 3 dni myje się tylko od pasa w dół więc prysznic plus mycie zębów to jakieś 2 minuty. Czuje się brudna i po prostu ryczeć mi się chceMi też dosyc często twardnieje brzuch mój lekarz ostatnio powiedział że przy krótkich szyjkach normalne że jest to częściej i tego staram się trzymać bo inaczej faktycznie oszaleć można .