olak96
Fanka BB :)
Mnie cycki tylko delikatnie po bokach, a brzuch też już znaczenie mniej, czuje tylko że coś tam się majstruje ale jest okU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie cycki tylko delikatnie po bokach, a brzuch też już znaczenie mniej, czuje tylko że coś tam się majstruje ale jest okU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli![]()
Czyli zdrowa fizjologiczna ciąża nie daje zwolnienia do końca ciąży? Musi być jakiś powód dodatkowy(chorobowy)? Ja tego kompletnie nie rozumiem![]()
Nie 2 a 6 tygodni przed datą porodu. Niby w zdrowej fizjologicznej ciąży nie powinno się dostać L4 ale rzeczywistość jest taka że lekarze mimo tego ze wszystko jest ok to często pytają czy chcesz L4 i tyleTak. Jedynie macierzyński można rozpocząć 2 tygodnie przed datą planowanego porodu
Rzygnęłam dziśale o dziwo po południu po drzemce. Cycki tkliwe, w brzuchu coś się zadziewa
![]()
![]()
U mnie 3+ 3 to gdzieś za dwa tygodnie dopiero będę umawiała się do gina.
Mnie też głównie piersi bolą i robi mi się niedobrze jak jestem głodna, więc staram się nie dopuszczać do tego stanuU mnie ból piersi ciagle, za to ten brzuch już tak nie boli![]()
Przebiegowi ciazy i tak gorsze samopoczucie w niczym nie pomaga, więc myślę że nic tylko się cieszyć, że nic Ci nie dolegaA ja się zastanawiam, czy to na pewno dobrze, że się tak dobrze czuję.