reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża?

Heheh, ja tak miałam i zaczęłam coś podejrzewać 😂 tego samego dnia wieczorem zrobiłam test. Wielka gruba krecha! Ale to u mnie. I nigdy nie mogłam określić owulacji przy mierzeniu temperatury.. dlatego mnie zastanawiało o co chodzi bo coś było na rzeczy ale jeszcze nie wiedziałam co :) pamiętaj, ze to moja historia :) wtedy byłam dzień przed okresem :)

Załączniki

• IMG_3012.jpeg
    IMG_3012.jpeg
    279,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Wiem, wiem. Ale już nie mogłam wytrzymać. Test był super czuły. Jeśli okres się nie pojawi na dniach zrobię jeszcze jeden rano.

Wiem, wiem. Ale już nie mogłam wytrzymać. Test był super czuły. Jeśli okres się nie pojawi na dniach zrobię jeszcze jeden rano.
Ale ta czułość nic nie da, wieczorem po prostu poziom hormonów w moczu jest o wiele niższy.
Mnie w tej ciąży nawet rano test nie wyszedł, dopiero kolejnego dnia poszłam na betę, bo byłam przekonana, że coś jest i beta była ponad 100.

Ale ta czułość nic nie da, wieczorem po prostu poziom hormonów w moczu jest o wiele niższy.
Mnie w tej ciąży nawet rano test nie wyszedł, dopiero kolejnego dnia poszłam na betę, bo byłam przekonana, że coś jest i beta była ponad 100.
No nie do końca tak jest. Testy pozytywne mi wyszły z wieczornego moczu przy becie 50 kilka dni przed okresem.

Temperatura dzisiaj pozostała bez zmian, bardzo bolą mnie piersi. Tak prawdę mówiąc, my nie staramy się o dziecko, dlatego tez nie mam parcia, aby zobaczyć dwie kreski, jednak jeśli by się przydarzyło to tez byśmy się cieszyli. Ten stosunek w dni płodne był stosunkiem przerwanym, wytrysk poza pochwą. Wiem, ze to nie metoda antykoncepcji, chciałam tylko się poradzić tutaj na forum. To jeśli test negatywny, stosunek był przerwany to pewnie nie ma ciąży? Jakie w ogóle macie doświadczenia ze stosunkiem przerwanym, albo słyszałyście historie o takim poczęciu?

Temperatura dzisiaj pozostała bez zmian, bardzo bolą mnie piersi. Tak prawdę mówiąc, my nie staramy się o dziecko, dlatego tez nie mam parcia, aby zobaczyć dwie kreski, jednak jeśli by się przydarzyło to tez byśmy się cieszyli. Ten stosunek w dni płodne był stosunkiem przerwanym, wytrysk poza pochwą. Wiem, ze to nie metoda antykoncepcji, chciałam tylko się poradzić tutaj na forum. To jeśli test negatywny, stosunek był przerwany to pewnie nie ma ciąży? Jakie w ogóle macie doświadczenia ze stosunkiem przerwanym, albo słyszałyście historie o takim poczęciu?
A czemu po prostu nie zrobisz sibie bety?

reklama
Do góry