Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Planowa miesiączka za 2 dni, zastanawiam się czy to nie za wcześnieTest możesz zrobić zawszenikt Cie nie powstrzyma
![]()
To CIę kosztuje jedynie jakieś 10zł za test, jaki wykorzystaszPlanowa miesiączka za 2 dni, zastanawiam się czy to nie za wcześnie
to, że skoczyła to nic nie mówiZrobię dzisiajA macie jakieś doświadczenia z temperatura? Z tym wykresem, dzisiaj temperatura skoczyła, a byłam pewna ze już zbliża się okres, bo temperatura spadała powoli.
minimum 16 dni ale to też zależy od długości twojej fazy lutealnej i kiedy temperatura ci spadaJak długo skok musi się utrzymywać, żeby traktować to jako ,,objaw” ciąży? Jestem w tym mierzeniu nowa, jeszcze wszystkiego nie ogarniam.
Zwykle dzień przed okresem, lub w dniu okresu spada. Co do fazy lutalnej w ostatnim czasie ogólnie moje cykle trwały 28,27,32,31 dni, a wiec nie jestem w stanie określić dokładnego dnia. Według aplikacji owulacja była w 16 dniu cyklu.minimum 16 dni ale to też zależy od długości twojej fazy lutealnej i kiedy temperatura ci spada
Nie dzisiaj. Zrób rano jutro. Z porannego moczu .Zrobię dzisiajA macie jakieś doświadczenia z temperatura? Z tym wykresem, dzisiaj temperatura skoczyła, a byłam pewna ze już zbliża się okres, bo temperatura spadała powoli.