Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zadałaś pytanie to i masz na nie odpowiedzNie spodziewam się tej ciąży, wczoraj po teście byłam pewna, ze w niej nie jestem. Zasiałyście we mnie niepewność.
A dlaczego jest o wiele niższy skoro beta rośnie ?Ale ta czułość nic nie da, wieczorem po prostu poziom hormonów w moczu jest o wiele niższy.
Mnie w tej ciąży nawet rano test nie wyszedł, dopiero kolejnego dnia poszłam na betę, bo byłam przekonana, że coś jest i beta była ponad 100.
We krwi będzie rosła, ale w moczu ta wartość jest niższa i zależna od wielu czynników. Po nocy, kiedy nie sikamy przez długi czas, obecność hormonu będzie najwyższa.A dlaczego jest o wiele niższy skoro beta rośnie ?
Wiadomo, że niższa niż w krwi, ale nadal wyższa wieczorem niż ranoWe krwi będzie rosła, ale w moczu ta wartość jest niższa i zależna od wielu czynników. Po nocy, kiedy nie sikamy przez długi czas, obecność hormonu będzie najwyższa.
No ale skoro Wam niezbyt zależy to możesz po prostu poczekać na omres i zobaczyć. Co za różnica. Jest się czym przejmować?Nie spodziewam się tej ciąży, wczoraj po teście byłam pewna, ze w niej nie jestem. Zasiałyście we mnie niepewność.