reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2023

piękny przyrost! ale chyba już na tym etapie nie ma sensu powtarzać bety? Żeby nie było, że Ci zwolni przyrost i zawału dostaniesz czy coś🤪
Wiesz co ja miałam betę zlecona przez lekarza. Bo dopiero za tydzień mam wizytę i on mi kazał. sama z siebie chciałam tylko raz zbadać z przyrostem. Mam nadzieje, ze mi więcej nie każe 😂🫣

reklama
Fizycznie nie narzekam ,gorzej z psychika. Ta cukrzyca ciążowa , ciągle myślenie co zjeść i ile i jeszcze widmo nadchodzących świąt mnie przytłacza...
jak byłam grudniówką 2014 to tez była wśród nas dziewczyna z cukrzycą i właśnie pamietam, jak bardzo miała problemy z posiłkami😥 strasznie współczuję, niestety obawiam się, że prędzej czy później mnie tez dopadnie😫

siedzę z dzieckiem na izbie przyjęć i strasznie zaczęło mnie mdlić właśnie😩

reklama
Do góry