Kurcze, mocno trzymam kciukiMi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, mocno trzymam kciukiMi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Trzymajcie się kochana, bardzo mocno zaciśnięte kciuki! Bądź dobrej myśli!Mi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Tak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.@Lisza co u Ciebie? Byłaś wczoraj u lekarza?
Odkryłam dziś nowy objaw u siebie, koszmary, mam od paru dni straszne sny i teraz przeczytałam, że to może być od progesteronu. To by się zgadzało, tym bardziej że biorę też Luteinę.
Trzymaj się kochanaMi się plamienie rozkręca. Jest go więcej. Mój lekarz do mnie dzwonił i każe mi czekać do poniedziałku, wtedy będzie decydujące usg... trudne to wszystko.
Tak byłam u lekarza, u mnie niestety wszystko się już skończyło... Dostałam plamienia przed wizytą, gin potwierdziła że rozpoczęło się poronienie samoistne. Jeżeli chcemy możemy za 2miesiące rozpocząć nowe starania. W pon muszę sprawdzić jeszcxe betę czy spadła do 0.
5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się samaNa jakim etapie u Ciebie się skończyło?
5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się samanie potrzebuje zabiegu.
bardzo mi przykro5 tydzień ciąży. Jedyny plus taki ze oczyszczam się samanie potrzebuje zabiegu.