@xXc0r4l1n3Xx A jak sobie radzisz z całą sytuacją? Masz dalej wsparcie bliskich?
Z Twoim zdrowiem wszystko jest OK po porodzie? Udaje Ci się odciągać pokarm?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiedzieli dziadkowi ze ma mało rozwiniety przełyk i płuca i tyle się dowiedziałamI jaki wyszedł wynik tego prześwietlenia? No lekarze pewnie będą chcieli żeby mogła w pełni sama oddychać bez tlenu
Ale jestem w szoku bo już otworzyła oczko shhsNo to jeszcze potrzebuje dziewczyna trochę czasu
Wydaję mi się że daję sobie dobrze radę, nadal mam wsparcie rodziny i chłopaka. Czuję się dobrze w tym tygodniu idę do lekarza.@xXc0r4l1n3Xx A jak sobie radzisz z całą sytuacją? Masz dalej wsparcie bliskich?
A bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha@xXc0r4l1n3Xx Jak się miewa nasza świeżo upieczona mamusia i jej szkrabik?Dajecie sobie radę
?
Mam nadzieję, że waleczna Lilianka z każdym dniem jest coraz silniejsza.
To cudowne wieści ! Strasznie się cieszę, że wszysko ma się ku dobremu u was obu. Jesteś naprawdę młodą mamą i zdecydowałaś się wziąć na swoje barki dużą odpowiedzialność, ale z pewnością nie pożałujesz i za parę lat, jeśli nie od razu będziesz w małej zakochana ! Zajrzę do was od czasu do czasuA bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha
Jak tam sobie radzicie ? Wszystko ok u małej ?A bardzo dobrze dziękuję, Lilianka też się miewa dobrze się strasznie ruchliwa zrobiła haha
Też właśnie dziś myślałam o dziewczynach co tam u nichJak tam sobie radzicie ? Wszystko ok u małej ?