Calineczka92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwaPrzecież nie chciałas panny xd
15dpo, 8cs, 30dcPiękna!!! Ile dpo? Który cs?
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwa![]()
Mogło mogło, jeśli była owu i jest potwierdzenie, to wszystko jest możliwePatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykaniawcześniej co 2 dni i była d*pa blada
Wystarczy jeden zloty strzałPatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykaniawcześniej co 2 dni i była d*pa blada
A tak napisałam bo u mnie w otoczeniu ostatnio co druga ma problemy z szyjką przez co poród nieco przyspieszonyPatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Patrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Stara jak Ty w grudniu masz sierpniowe owulacje to kiedy masz grudniowe?![]()