Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwaPrzecież nie chciałas panny xd
15dpo, 8cs, 30dcPiękna!!! Ile dpo? Który cs?
Jeszcze można spokojnie urodzić se lwa![]()
Mogło mogło, jeśli była owu i jest potwierdzenie, to wszystko jest możliwePatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
z taką datą prędzej urodzę 15.09 niż 15.08
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykaniawcześniej co 2 dni i była d*pa blada
Wystarczy jeden zloty strzałPatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Ale tak serio - bez jaj, nie mogło się udać z dwóch razów bzykaniawcześniej co 2 dni i była d*pa blada
A tak napisałam bo u mnie w otoczeniu ostatnio co druga ma problemy z szyjką przez co poród nieco przyspieszonyPatrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Patrząc na moje mierne wygibasy z NPR - to owulację miałam w zeszły czwartek/piątek czyli 31.08/01.09 więc ja se lwa raczej nie urodzębo na szczęście nie mam takich tendencji. Lekarz wspomniał tylko o 1 ciałku żółtym więc raczej wieloraczki też nie są mi pisane
Stara jak Ty w grudniu masz sierpniowe owulacje to kiedy masz grudniowe?![]()