Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To powiem tak. Jeden jedyny raz byłam na becie po fałszywym cieniu, w alabie. Wynik mialam chyba po 20 jakos...Powiem tak. Dobro społeczne wymaga, byście kochane chodziły do takich labów gdzie max do 15 jest wynik bety. 17 to znacząco za długo![]()
A to trzeba się wdrożyć.
No oni tu pobierają i Ty dostaniesz paragon + karteczkę wewnętrzną z labo do odbioru wyników, a wynik jest z diagnostykiCo kurva? Chyba z chooya spadli, że bym czekała
Prawilny, choć szary
Masakra. U mnie Alab daje po 12 jeśli robię o 7. Rozpusta normalnie.To powiem tak. Jeden jedyny raz byłam na becie po fałszywym cieniu, w alabie. Wynik mialam chyba po 20 jakos...
Od 9dpo ciągle kreski a mamy 13dpo, 14 od zastrzyku więc poprostu skubany się długo trzyma bo była podwójna dawka zastrzyku.Ile to już dni te cienie?![]()
Mój Alab wysyłał koło 23/24Masakra. U mnie Alab daje po 12 jeśli robię o 7. Rozpusta normalnie.
Od 9dpo ciągle kreski a mamy 13dpo, 14 od zastrzyku więc poprostu skubany się długo trzyma bo była podwójna dawka zastrzyku.![]()
13dpo taki cień "ciążowy" to co najwyżej może wróżyć CP.![]()