Destino
Fanka BB :)
mnie wygląda na reakcję uczuleniową. Byłaś u dermatologa lub alergologa?Co to może być biliśmy u lekarza lekarz kazał smarować tłusto maścią a nic nie pomaga ma 2 miesiące
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mnie wygląda na reakcję uczuleniową. Byłaś u dermatologa lub alergologa?Co to może być biliśmy u lekarza lekarz kazał smarować tłusto maścią a nic nie pomaga ma 2 miesiące
Byłam alergologa kazał mi smarować krem żeby było to suche i to tak było suche bo mówił szkoda dziecka smarować sterydamimnie wygląda na reakcję uczuleniową. Byłaś u dermatologa lub alergologa?
mnie wygląda na reakcję uczuleniową. Byłaś u dermatologa lub alergologa?
Brałam w loveli a teraz bez proszku bo chciałam zobaczyć czy to od tego jestem na diecie bez mleczne bo mówiła mi położna że to skaza a podobno skaza białkowa nie wygląda tak może być na coś uczulony mieliśmy kota w domu i też myślę że może od tego miećA w jakim proszku pierzesz ubranka dzieci? Ja z córka tez jeździłam po alergologach, ciagle słyszałam o diecie eliminacyjne i w sumie długo na niej byłam, ale okazało się ze wszystko nam minęło po zmianie proszku. Prałam w loveli i przeszłam na inne płyny.