Witajcie kochane. Mam do was pytanie zrobiłam dzisiaj dwa testy ciążowe jeden wyszedł całkiem negatywny a ten drugi z Pink strumieniowy właśnie tak powiedzcie mi czy waszym zdaniem wygląda to na test pozytywny czy raczej jakiś fałszywy test? Pozdrawiam was serdecznie i dziękuję za odpowiedzi
reklama
8 dni w dodatku jestem prawie 5 miesięcy po cesarskim cięciu i jestem załamanaNic tu nie widać. Ile spóźnia Ci się okres?
Nakładanie filtrów na zdjęcia testów nie powoduje, że są pozytywne![]()
Nie chciałam dodawać filtra tylko kombinowałam żeby troszkę przyjasnic po prostu zdjęcie8 dni w dodatku jestem prawie 5 miesięcy po cesarskim cięciu i jestem załamana![]()
Martwię się ze po prostu gdybym była w ciąży to po cesarskim cięciu tylko 5 miesięcy to jest stanowczo za wcześnieTest jest negatywny. Czym jesteś załamana?
jasani
Fanka BB :)
Ale skoro testy są nagatywne to nie ma się czym martwić.Martwię się ze po prostu gdybym była w ciąży to po cesarskim cięciu tylko 5 miesięcy to jest stanowczo za wcześnie![]()
Mam taką nadzieję dziękuję za słowa otuchy. Ja chyba niepotrzebnie gdzieś widziałam w tych testach jasną kreskęAle skoro testy są nagatywne to nie ma się czym martwić.
reklama
NiebieskookaEM
Ja szczerze mówiąc widzę jakiśtam cień, tylko kwestia, czy to cień szary, czy różowy.
Skocz jutro na betę, to będziesz widziała bez domyślania się, czy to kreska, czy jednak nie
Skocz jutro na betę, to będziesz widziała bez domyślania się, czy to kreska, czy jednak nie
reklama
Lady Loka
Zrób sobie betę, a jak będzie negatywna to albo idź po tabletki anty albo kup dużą paczkę gumekMartwię się ze po prostu gdybym była w ciąży to po cesarskim cięciu tylko 5 miesięcy to jest stanowczo za wcześnie![]()