Nasturtium
Fanka BB :)
Ja to jeszcze się w takiej częstotliwości nabawiam zwykle infekcjiUprawiałam codziennie od 12 do 18 dc, no, jeden dzień przerwy i jedyne czego się dorobiłam to chooyokreski na pinkuowu 13-14dc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to jeszcze się w takiej częstotliwości nabawiam zwykle infekcjiUprawiałam codziennie od 12 do 18 dc, no, jeden dzień przerwy i jedyne czego się dorobiłam to chooyokreski na pinkuowu 13-14dc
fakt. Wybacz![]()
U mnie takie sytuacje nie występują, wydaje mi się, ze przy normalnym seksie (nie na szybciocha i nie „na sucho”) to ciężko o infekcje, nawet jeśli będziecie kochać się codziennieJa to jeszcze się w takiej częstotliwości nabawiam zwykle infekcji.
no ja też raczej nie miwam infekcji nawet przy częstym seksieU mnie takie sytuacje nie występują, wydaje mi się, ze przy normalnym seksie (nie na szybciocha i nie „na sucho”) to ciężko o infekcje, nawet jeśli będziecie kochać się codziennie![]()
A od kiedy testujesz? Bo mi to nie pasuje na pozytywny test po 15-tu dniach, chyba, ze rzeczywiście te plemniki wytrwały 3-4 dnino nie dam se ręki uciąć, że nie było nic potem bo ja już po owu nie zwracam uwagi w ktorym dc jest i mi się zlewa xD
Zlewa czy zalewa![]()
Ja mam chyba taką skłonność …U mnie takie sytuacje nie występują, wydaje mi się, ze przy normalnym seksie (nie na szybciocha i nie „na sucho”) to ciężko o infekcje, nawet jeśli będziecie kochać się codziennie![]()
swoją drogą, z jakiego serialu/filmu ten gif? Bo mi się kojarzy!
Hmmm ja będąc dziewica potrafiłam mieć infekcje bo mnie zawiało i jużno ja też raczej nie miwam infekcji nawet przy częstym seksie
A od kiedy testujesz? Bo mi to nie pasuje na pozytywny test po 15-tu dniach, chyba, ze rzeczywiście te plemniki wytrwały 3-4 dni
![]()
W sensie, ze tak?![]()
Nie mam pojęciaswoją drogą, z jakiego serialu/filmu ten gif? Bo mi się kojarzy!