Witam Dziewczyny ...swietnie rozruszalo sie cos :-)..mmmm az jest co poczytac nareszcie 
Ja jakos ostatnio wogule, nie moge sie zmobilizowac by cos napisac
czytam Was ....ale ,a to nie mam czasu, a to ucze sie do egzaminu bo mam w poniedzialek o 10;00 rano 
:-(boje sie go strasznie...
a wieczorkiem jestem zmeczona, za to w ciagu dnia nie mam czasu bo poswiecam sie Blance , uczymy sie literek i cyferek ...zwierzatek i spacerek 

Blaneczka jak sie nudzi odrazu demoluje Mi dom
wchodzi do szafek w kuchni i wyciaga garki i zaczyna grac na nich 
idzie do ubikacji rozwija papier toaletowy po calym domu, wyciaga moja kosmetyczke i rozbija mi cienbie do powiek, topi w toalecie wszystko co sie da 
mowie wam normalnie szok ...musze jej organizowac czas 
tez tak Macie ??
Blaneczka juz chodzi sama , puszca sie i idzie sama jakis kawalek do lozka, czy krzeselka , czy do lozeczka doskonale sobie radzi, cudownie to wyglada jeszcze traci rownowage jak za szybko chce isc albo jak nia zachwieje
zawsze sie strasznie skupia i piekna mine robi jak chce pojsc , a jak uda jej sie to bije jej brawo chwale caluje a Ona udaje taka skromna
i zawstydza sie 
mowie Wam jaka ona jest swietna ....za raczke potrafi nawet biegac 
z dnia na dzien juz tak duzo umie
nauczyla sie tez kreic glowa na nie i mowic nie nie
nie chce siedziec w wozku wogule bo woli isc za raczke 
,i wola swiadomie mama do Mnie jak chce jesc , jak ma mokro , jak chce spac , jak chce pic
:-) jestem taka z niej dumna
noi trzyma sobie sama kubeczek w raczkach aventa niebieski sie spisuje
:-)
no to ja narazie uciekam na moj program you can dance

a musze sie wam jeszcze pochwalic ze Siostra Mojego Meza zaszla w ciaze blizniakami dwujajowymi , jest teraz w 11 tygodniu ciazy
wiec nedlugo znow bede nianczyla maluszki okruszki

Ja jakos ostatnio wogule, nie moge sie zmobilizowac by cos napisac
czytam Was ....ale ,a to nie mam czasu, a to ucze sie do egzaminu bo mam w poniedzialek o 10;00 rano 
:-(boje sie go strasznie...
a wieczorkiem jestem zmeczona, za to w ciagu dnia nie mam czasu bo poswiecam sie Blance , uczymy sie literek i cyferek ...zwierzatek i spacerek 

Blaneczka jak sie nudzi odrazu demoluje Mi dom

wchodzi do szafek w kuchni i wyciaga garki i zaczyna grac na nich 
idzie do ubikacji rozwija papier toaletowy po calym domu, wyciaga moja kosmetyczke i rozbija mi cienbie do powiek, topi w toalecie wszystko co sie da 
mowie wam normalnie szok ...musze jej organizowac czas 
tez tak Macie ??Blaneczka juz chodzi sama , puszca sie i idzie sama jakis kawalek do lozka, czy krzeselka , czy do lozeczka doskonale sobie radzi, cudownie to wyglada jeszcze traci rownowage jak za szybko chce isc albo jak nia zachwieje
zawsze sie strasznie skupia i piekna mine robi jak chce pojsc , a jak uda jej sie to bije jej brawo chwale caluje a Ona udaje taka skromna
i zawstydza sie 
mowie Wam jaka ona jest swietna ....za raczke potrafi nawet biegac 
z dnia na dzien juz tak duzo umie
nauczyla sie tez kreic glowa na nie i mowic nie nie
nie chce siedziec w wozku wogule bo woli isc za raczke 
,i wola swiadomie mama do Mnie jak chce jesc , jak ma mokro , jak chce spac , jak chce pic
:-) jestem taka z niej dumna
noi trzyma sobie sama kubeczek w raczkach aventa niebieski sie spisuje
:-)no to ja narazie uciekam na moj program you can dance

a musze sie wam jeszcze pochwalic ze Siostra Mojego Meza zaszla w ciaze blizniakami dwujajowymi , jest teraz w 11 tygodniu ciazy

i dochodzi swedzenie spojowek , ale juz niedlugo Tata przyjedzie do Uk i przywiezi Mi tabletki