Witam nowa osobę na wątku. Przeczytałaś dokładnie wszystkie moje odpowiedzi i pytania innych dziewczyn w tej sprawie? Jest tu dokładnie napisane, że nie jestem w pełni zdrową 23 latką. Przy okazji dostałam jasny komunikat od lekarza, że będę mogła mieć ogromny problem z zajściem w ciążę. Odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, przy czym i ja i partner nie widzieliśmy wtedy żadnego problemu bo oboje bardzo chcieliśmy dziecko i nadal tak jest, tyle że to chyba nagle przerosło mojego faceta. Formalnie nie mieszkamy razem, ale przed ciążą praktycznie cały czas byłam u niego, rzadko w ogóle w domu u mojej mamy. Ani ja, ani on nie jesteśmy bez pieniędzy, a gorzej usytowani ludzie mają dzieci i jakoś sobie radzą. Cały wątek zszedł do tego, że po prostu mój partner bardzo się zmienił po zajęciu w ciążę w stosunku do mnie. Proszę, żeby nowe osoby dokładnie przeczytały wszystkie komentarze, bo niestety nie chce się powtarzać nie wiadomo który raz.
Idąc Twoim tokiem myślenia lepiej byłoby gdybym wpadła i może jeszcze myślała o usunięciu ciąży? To dziecko jest chciane i kochane i to jest najważniejsze.