asiasiasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko.
Co lekarz mówił o odstawieniu? Jaką dawkę bierzesz?
kiedy miałaś pierwszy pozytywny test?Zrobil pomiary. Pecherzyk wielkosci 13,5 mm jesli dobrze pamietam. Za dwa tygodnie mam przyjsc zalozymy karte bo wtedy napewno bedzie juz bic serduszko.
tak pokrywa sie powiedzial poprostu ze tamten mnie olal tak brzydko mowiac. Powiedzialam mu to dopiero po badaniu.A coś mówił na te poprzednie wyniki i na to, co z kolei mówił Ci tamten lekarz? Jeśli chodzi o wyliczenie ciąży to pokrywa się to z tym, co mówił tamten gościu.
Mnie było dość ciężko, trzeba się pilnować,co się je, pilnować mniej więcej godzin posiłków, kłuć min 4 razy dziennie. Bardzo dużo produktów nie można jeść np. Ziemniaków, białego pieczywa, ogólnie wszystko ma być zero cukrów. Męczące było też to że każdy posiłek musiał być zbilansowany czyli białko-węglowodany-tluszcze.. nie można było sobie np tam po prostu zjeść jabłko czy coś innego bo wychodziły kwiatki w pomiarach cukru.Jak się żyje z cukrzycą ciążową?
13.12.2022kiedy miałaś pierwszy pozytywny test?
kazała brać do rozwiązaniaTo taka sama dawka jak ja, odstawiasz za jakiś czas, czy bierzesz do końca?
13.12.2022