Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!Witam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny
Super. Gratuluję Wam bardzo :* zazdroszczę, że odrazu się udaloWitam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny
Czy mogłabym wiedzieć w jakiej klinice w Poznaniu się udało?Witam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny
GratulacjeWitam was jestem ty poraz pierwszy. Chciałam wam powiedzieć że nam udało się po pierwszym podejściu do inseminacji. Jutro jadę znów na bete zobaczyc ile urosla po 48h. A staraliśmy się rok, leczyliśmy się w klinice niepłodności w Poznaniu. Dodam że jeden jajowod mam niedrozny
wiesz juz kiedy bedziecie miec iui ? podchodzisz na cyklu sztucznym czy naturalnym ?My tez w styczniu podchodzimy do iui, jeśli nie uda sie to będziemy iść w stronę in vitro. Nas czeka jeszcze procedura badania zarodków w razie czego.
Właśnie dzisiaj mieliśmy zabiegwiesz juz kiedy bedziecie miec iui ? podchodzisz na cyklu sztucznym czy naturalnym ?
trzymam kciukiWłaśnie dzisiaj mieliśmy zabieg
11 dc, pęcherzyk 18 mm, drugi 16 mm, endometrium 6mm. Cykl stymulowany Lamettą od 2 do 6 dnia cyklu 2 tabletki, dostałam też po zabiegu zastrzyk z Pregnylu.
Teraz najtrudniejsze czekanie.
dopiero po iui dostałaś zastrzyk na pękniecie pęcherzyka ?Właśnie dzisiaj mieliśmy zabieg
11 dc, pęcherzyk 18 mm, drugi 16 mm, endometrium 6mm. Cykl stymulowany Lamettą od 2 do 6 dnia cyklu 2 tabletki, dostałam też po zabiegu zastrzyk z Pregnylu.
Teraz najtrudniejsze czekanie.