G
guest-1675184289
Gość
ja mam wózek po córceKażda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawkiMamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam wózek po córceKażda z nas nie może się doczekać płci o kompletowania wyprawkiMamusie jak jest u Was kupujecie używane czy nowe wózki itd ???
Patrzę na ogłoszenia co jest i jak cenowo . Jak nie znajdę nic konkretnego to odkupie od przyjaciółkiA Ty? @Edyta33356? Masz już jakiś upatrzony
Powtórz bete i progesteron za 2 dni to będziesz widziała czy rośnie i umów się do ginekologaCześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć.
Natomiast moja historia wyglądała tak że 30 grudnia zrobiłam test oczywiście pozytywny ,dość szybko bo 4 dni do miesiączki, następnego dnia powtórzony ( pozytywny). 2 stycznia poszłam do pracy po dwóch latach przerwy. Wieczorem zauważyłam ślady krwi wymieszanej że śluzem, 3 stycznia to samo 4 przerwa a 5 udałam się na b hcg + progesteron . Wyniki b hcg 473 a progesteron 53 wysoki . Dodam że boli mnie podbrzusze ale tak bardziej z prawej strony. Nie mam pojęcia co się dzieje może ktoś coś doradzi. Pozdrawiam
Zależy co dokładnie. Mamy w rodzinie 3 maluchów w wieku do 1 roku, więc mam nadzieję że trochę podostajemy w spadkuDrogie wrześniowe mamusiekupujecie używane czy nowe rzeczy . Medujcie się
![]()
MelodyP. Masz rację kochana u Nas też używane łóżeczko i wózek ..Powtórz bete i progesteron za 2 dni to będziesz widziała czy rośnie i umów się do ginekologa
Zależy co dokładnie. Mamy w rodzinie 3 maluchów w wieku do 1 roku, więc mam nadzieję że trochę podostajemy w spadkufotelik wolałabym nowy kupić, ale już łóżeczko czy wózek to jak najbardziej uzywany jeżeli znajdę coś fajnego
jeżeli wszystko będzie ok to będzie nasze pierwsze dziecko, więc też startujemy od zera
![]()
A ja we wrześniu 1 .31 zacznęJa się wstrzymuje z jakimikolwiek zakupaminoże po prenatalnych zacznę coś przeglądać, ale niestety po 1 już stracie boje się cokolwiek przeglądać
szczególnie, że nie wiem czy nie będzie pustego jaja
Zazdroszczę Wam, że tak możecie się cieszyć
A tak z ciekawości.. ile macie lat?ja 25, a właściwie 26 w maju
![]()
Ja 33A ja we wrześniu 1 .31 zacznę