Myślałam nad tym też, ale nie wiem jakNie.powinno być, chyba że masz inny progesteron to zwiększ jego dawkęi na to samo wyjdzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam nad tym też, ale nie wiem jakNie.powinno być, chyba że masz inny progesteron to zwiększ jego dawkęi na to samo wyjdzie
Możesz prolutex, ale moim zdaniem luteina doustna tez będzie ok. Ja przed transferem zamiast dopochwowe miałam wziąć doustnaMyślałam nad tym też, ale nie wiem jakmam tą luteinę do ssania i prolutex zastrzyki. Może prolutex? Bo ten do ssania jednak ma dużo gorszą moc... A przesadzić teoretycznie nie mogę z progiem chyba
Ja bym chyba wolała nie wziąć niż kombinować...Myślałam nad tym też, ale nie wiem jakmam tą luteinę do ssania i prolutex zastrzyki. Może prolutex? Bo ten do ssania jednak ma dużo gorszą moc... A przesadzić teoretycznie nie mogę z progiem chyba
Przeczytaj ulotkę i będziesz wiedziała czy brać. A jak nie będzie info w ulotce to napisz do wujka Google on wszystko wieA jeszcze mam pytanie do was
Na wczorajszej wizycie dowiedziałam się ze mem grzybice pochwy
W sumie siedziało mnie czasami , lekarz przepisał antybiotyk tylko sama się zastanawiam bo dzwonił przy mnie do recepcji i pytał się pielęgniarki jakie antybiotyki w ciazy przepisuje się na grzybice
Kurczę myślałam ze on powinien wiedzieć takie rzeczy
No i teraz boje się to wziąć![]()
Ja brałam l karnityne i koenzym Q 10Dziewczyny co polecacie na poprawę jakości jajeczek plan w głowie układam zmiana kliniki to napewno chodzą mi po głowie Czechy ponoć lepsze laboratorium mają lepszych embriologow ewentualnie Kraków gymcentrum może macierzyństwo najważniejsze plan czas pokaze co z tego wyjdzie
tak to lekarz z kliniki ,A to lekarz z kliniki czy już prowadzący? Bo z kliniki jeszcze bym w jakimś sensie zrozumiała, bo on od prowadzenia ciąży nie jest, może nie ogarniać, jednak skoro z jakiegoś powodu u niego się jest to powinien wiedzieć takie podstawowe rzeczy. Grzybica w ciąży to nic nadzwyczajnego moim zdaniem... Szczególnie u nas przy tych lekach. (Wnioskuję po moim lekarzu z kliniki, do jakiegoś 8 t.c. u niego będę potem wysyła mnie do prowadzexefo docelowego)
Przesadzić się nie da.Myślałam nad tym też, ale nie wiem jakmam tą luteinę do ssania i prolutex zastrzyki. Może prolutex? Bo ten do ssania jednak ma dużo gorszą moc... A przesadzić teoretycznie nie mogę z progiem chyba