reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Cześć wieczorowo:-)

Dzisiaj nie dam rady nadrobić, bo trochę naprodukowałyście w ten weekend:-) Ja nie miałam za bardzo czasu zajrzeć do komputera:-) Balowałam od piątku wieczór. Dziś jeszcze z kumpelką wypiłyśmy winko... no może dwa i znowu jestem:-) Ledwo żyję po tych baletach;-)

Lilka, ja mam to urządzenie do gotowania na parze. Robię w tym Indze deserki i mi się przydało jak karmiłam i zdrowo się odżywałam:-) Fajna rzecz:-)

reklama
DZIEN DOBRY:-D

Ja juz jestem na nogach heheheh:sorry2:pewnie nikt tutaj teraz nie zawita.Posiedze sobie jeszcze troche i zmykam pozniej na sniadanko i KAWCIE:tak:

a tak w ogole to Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kolejnych 6-cio miesiecznych skarbow, Dorianka i Piotrusia:

OCZYWISICE PRZYLANCZAM SIE DO ZYCZONEK DLA NASZYCH DWOCH WSPANIALNYCH MEZCZYZN:happy::happy::happy::happy::happy:

DZIEN DOBRY

Od samego rana sa jakies trudnosci zeby napisac cos bo caly czas wywala probuje ostatni raz:dry:
Ja jestem juz na nogach pewnie zadna z Was nie bedzie chciala teraz ze mna rozmawiac:-D
Niedlugo sniadanko i KAWCIA to sie dobudze:tak:

a tak w ogole to Wszystkiego Najlepszego dla Naszych kolejnych 6-cio miesiecznych skarbow, Dorianka i Piotrusia:

OCZYWISICE DOLANCZAM SIE DO ZYCZEN DLA NASZYCH DWOCH WSPANIALYCH MEZCZYZN:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

witam z rana z kawusia:-)
moje dziecko dzis powiedzialo MAMA:-D:-D:-Dwiem ze nieswiadomie ale to tak slicznie brzmi:-):tak:uczylam ja od jakiegos czasu MAMA TATA DADA BABA i powiedziala w koncu MAMA:-D

witam z rana z kawusia:-)
moje dziecko dzis powiedzialo MAMA:-D:-D:-Dwiem ze nieswiadomie ale to tak slicznie brzmi:-):tak:uczylam ja od jakiegos czasu MAMA TATA DADA BABA i powiedziala w koncu MAMA:-D

Kathe wiem jakie jest to mile mojemu tez udalo sie tak raz jakos powiedziec:tak:

dziendoberek!!
lece zrobic kawusie i wpadne z chwile!!

A ja kawusi jeszcze nie wypilam kurcze otoworzylam nowy kartonik mleka a ono jest kwasne:dry:

reklama
Dzień Dobry :)

Pada pada .... i nic się nie chce :baffled:.

Dzisiejsza nocka była dużo lepszaaaaa :-):-).
TZN. Kacper poszedł spać o 20:15 obudził się na karmienie koło 1 a potem o 5 :) (a o 5 to chyba obudziło go głośne kichanie mężulka hihih) Dostał cycka i poszedł spać jeszcze do 7:15 :tak::tak:. Cały czas kierujemy się książką i chyba pomaga :-):-):rofl2:

Do góry