• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezent dla 12/13 latki.

reklama
Dziewczyny, zawsze bylyście mi bardzo pomocne więc wiem, że nie zawiedziecie i tym razem. Poszukuję prezentu dla 11 letniej dziewczynki. Sprawa jest o tyle trudna bo mała mieszka w Niemczech i ma duuuzo rzeczy żeby nie powiedzieć, że wszystko. Chciałabym sprawić jakiś prezent związany z Polską ale to nie jest konieczne. Dodatkowo dziewczynka ma brata lat 5. I też nie wiem co kupić. Pomożecie? Podpowiecie,? Jesteście skarbnica wiedzy🙂

Dziewczyny, zawsze bylyście mi bardzo pomocne więc wiem, że nie zawiedziecie i tym razem. Poszukuję prezentu dla 11 letniej dziewczynki. Sprawa jest o tyle trudna bo mała mieszka w Niemczech i ma duuuzo rzeczy żeby nie powiedzieć, że wszystko. Chciałabym sprawić jakiś prezent związany z Polską ale to nie jest konieczne. Dodatkowo dziewczynka ma brata lat 5. I też nie wiem co kupić. Pomożecie? Podpowiecie,? Jesteście skarbnica wiedzy🙂
Zależy jaki budżet.

Powyżej 7 roku życia dziecko ma już zdefiniowane preferencje. Ja w wieku 12 lat używałam już spokojnie tuszu do rzęs i kredki, kuzynka narzeczonego której ostatnio kupowaliśmy prezent była zachwycona atlasem anatomii.
5-latkowi jakiś fajny gadżet do integracji sensorycznej, projektor/teatr cieni, fajne puzzle

reklama
Ok.250 zł na jedno i drugie dziecko. Chłopcowi myślałam jakieś LEGO...ale kompletnie nie wiem co z dziewczynka. Kupiłam już kolczyki ale chciałabym jeszcze coś dokupić i mam pustkę. Ja jestem na etapie miśków edukacyjnych dla mojego dziecka😂😂
Pierwsze co to chcialam napisać lego 😅 hmm dla takiej nastolatki może być problem, bo nie wiadomo co lubi a co jest dla niej kiczem.
Moje pomysly dla 11:
gra na konsolę
Słuchawki bezprzewodowe
Smartwatch
Mgiełki Victoria secret
Szczoteczka soniczna do twarzy
Voucher np do empiku, perfumerii, ulubionego sklepu z odzieżą
Szkatułka na biżuterię
Bluza / koszulka np z adidasa, guessa, tommiego, juicy couture

Pisałam przypominając sobie z czego ja bym się ucieszyła, kiedy mialam 11 lat :)

Najważniejsze żeby dobrać do jej zainteresowań. A może lubi planszowki, książki, audiobooki? Wtedy poszłabym w voucher do empiku, jak interesuje się makijażem to szczoteczka do twarzy, jak jest gejmerem to gra, gadzeciara - wtedy słuchawki lub smartwatch itp już Twoja w tym glowa :)
a może zabawna piżama? Piszę to ja, baba w pidżamie z grincha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry