Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za taka kase to moze nawet znalazlabys bezprzewodowe. Nie wiem, tak jakos mi się wydaje - choc doświadczenia nie mam zadnego, ze to fajny gadzet dla nastolatki.Budżet mysle, że do 150. Dla nich mam już coś. Dla niej jeszcze tylko problematyczna sprawa, dzieci mają teraz wszystko
Nie wiedziałam nawet, ze cos takiego istnieje, ale brzmi bardzo dobrze. To moze byc trafiony pomysl [emoji106]Zastanawiam się nad tabletem graficznym do rysunku. Wacom czytam, że są ok. Słuchawki mega, ale już ma..
Zależy jaki budżet.Dziewczyny, zawsze bylyście mi bardzo pomocne więc wiem, że nie zawiedziecie i tym razem. Poszukuję prezentu dla 11 letniej dziewczynki. Sprawa jest o tyle trudna bo mała mieszka w Niemczech i ma duuuzo rzeczy żeby nie powiedzieć, że wszystko. Chciałabym sprawić jakiś prezent związany z Polską ale to nie jest konieczne. Dodatkowo dziewczynka ma brata lat 5. I też nie wiem co kupić. Pomożecie? Podpowiecie,? Jesteście skarbnica wiedzy![]()
Ok.250 zł na jedno i drugie dziecko. Chłopcowi myślałam jakieś LEGO...ale kompletnie nie wiem co z dziewczynka. Kupiłam już kolczyki ale chciałabym jeszcze coś dokupić i mam pustkę. Ja jestem na etapie miśków edukacyjnych dla mojego dzieckaZależy jaki budżet.
Pierwsze co to chcialam napisać legoOk.250 zł na jedno i drugie dziecko. Chłopcowi myślałam jakieś LEGO...ale kompletnie nie wiem co z dziewczynka. Kupiłam już kolczyki ale chciałabym jeszcze coś dokupić i mam pustkę. Ja jestem na etapie miśków edukacyjnych dla mojego dziecka![]()