Trzymam kciuki za jutro13 tydzień ciąży i nieustający ból głowy :-/
Jutro idę na prenatalne , boje się jak cholera

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za jutro13 tydzień ciąży i nieustający ból głowy :-/
Jutro idę na prenatalne , boje się jak cholera
Jak się w ogóle czujesz? Który to tydzień?Trzymam kciuki za jutromnie ostatnio delikatne mdłości wkurzały.
Żel poprawia jakoś dźwięku . Na początku bez niego ciężko znaleźć. Jak Milan żel słyszałam A jak starłam to nie było słychać, testowałam.Poczekam do jutra w takim razie. Używasz żelu? Bo ja nawet nie pomyślałam żeby kupićMam nadzieje, że to w żaden sposób nie zaszkodzi, że próbowałam znaleźć serduszko bez żelu. Niepotrzebnie to kupiłam
Już wysyłam zdjęcie głowicy.
Dzięki za odpowiedz![]()
my nie mamy mrożaczków niestetyo ja Cię jak Werka miala 5 dni to ja byłam oderwana od rzeczywistościzapisaliśmy do prywatnego i mam nadzieję że starczy dla niej miejsca nie wiem jak to jeszcze ogarniemy zmianowo ale jakoś będzie trzeba to pogodzić
wczoraj byłam w klinice bo mamy jeszcze eskimoski ale z taka morfologia nie będzie mnie pchał w transfer mam anemię i nie dobór żelaza okres znowu nie reguralny i znowu jajniki oblepione paciorkami jak pcos
![]()
WitajHej,
Jestem tu nowa. Staramy się od 4 lat, dwie inseminacje i 2 nieudane transfery za mną. Zostały dwa mrozaczki. Szukam wsparcia
Maz niestety odłączył się od mojej grupy wsparcia..
Proszę powiedzcie czy którejś się wkoncu udało?
U Nas Niepłodnośc idiopatyczna ale szczerze myślę że po prostu nikt nie szukał jeszcze zbyt głęboko.
Hej,
Jestem tu nowa. Staramy się od 4 lat, dwie inseminacje i 2 nieudane transfery za mną. Zostały dwa mrozaczki. Szukam wsparcia
Maz niestety odłączył się od mojej grupy wsparcia..
Proszę powiedzcie czy którejś się wkoncu udało?
U Nas Niepłodnośc idiopatyczna ale szczerze myślę że po prostu nikt nie szukał jeszcze zbyt głęboko.
Popieram ... za mną trzy stymulację , 9 transferów ( 9'ty udanyCześć!
Mąż się ogarniejesteście w tym razem i niezwykle istotne jest wzajemne wsparcie. Przypuszczam, że kolejne niepowodzenia są dla niego trudne i stąd takie wrażenie.
Czy się którejś udało? Spójrz, kochana, na kalendarz wspaniale prowadzony przez @Ruda08! Ile tam jest happy endów! Ja również należę do tych szczesciar - 3 latkaI polroczniak
na stanie. Droga nie była łatwa, bo za mną 2 procedury, 6 transferow, 4 ciąże (śmierć pierwszego synka, 1 poronienie). Ale, jak widać, nawet po najmroczniejszej nocy przychodzi dzień. Uwierz w swoje mrozaczki! Słońce zaświeci i dla Ciebie
![]()
Ogólnie okej, zaliczam drzemkę z młodą, trochę mnie mdliło, ale delikatnie. Więc na razie łaskawieJak się w ogóle czujesz? Który to tydzień?![]()