Brownie1992
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Powinien się z czasem pojawić drugi odrębny pdfCzy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Ja przeważnie robię badania w Alabie i jak są wyniki na raty to każdy jest w oddzielnym PDF. Otwieram je zawsze na lapku bo na telefonie mi nie idzie.Czy ktoś korzysta z Alabu? Ja jestem jakaś tempa. Oprócz tych wczorajszych badań w pakiecie było jeszcze jedno i wynik miał być dziś. No I pokazuje, że jest ale jak pobieram pdf z wynikami to są tylko wczorajsze. HELP
Tez sobie to obiecałamBardzo podobnie jest u mnie mama taka jak Twoja z tego co piszesz, i sytuacja z synami też.
Mimo że mama mieszka 1400 km od Nas, nie rości sobie praw do wszystkiego i stara się niezależna, mimo że ma prawie 70 lat i choroby przewlekłe na karku.
A teściowa, co tu dużo mówić ma 50 pare , na siłe szuka chorób, robi wszelkie akrobacje, żeby zwrócić na siebie uwagę.
Jest dość toksyczna i nastawiona na "anty" do 2gich połówej swoich dzieci.
Oczywiście wszystko robi i wie najlepiej.
Ach te teściowe.....
Obiecałam sobie, że jak wkońcu zajde i bedziemy mieli dziecko/ dzieci będe teściową z tego mniejszego "odsetku" z tych "niewrednych"![]()
Wiesz, ciężko dać się też czasem poznać z tej dobrej strony, jeśli ktoś na dzieńdobry z dupy i bez powodu jest nastawiony źle do Twojej osoby.Tez sobie to obiecałama przede wszystkim, ze będę chciała naprawdę poznać swoją synowa, a nie tylko swoje wyobrażenie na jej temat.
Powinien się z czasem pojawić drugi odrębny pdf
Nie maJa przeważnie robię badania w Alabie i jak są wyniki na raty to każdy jest w oddzielnym PDF. Otwieram je zawsze na lapku bo na telefonie mi nie idzie.
potwierdzam witaminę E. Do tego trzeba jesc to, co zawiera fitoestrogeny, więc ziemniaki, brokuły, fasola szparagowa. Do tego morele suszone, maliny, czereśnie, truskawki. Jeżeli chodzi o zioła to widziałam niepokalanek i korzeń maca@Bolilol przypominam sie![]()
Ja uwielbiam moja teściową za to, że tylko jeknę żeby mi upiekła np sernik i na drugi dzień już mamJa niby też jestem tą lepszą synową, ale cóż mi z tego...![]()
Zwykła hsg nie sonoA masz sono czy zwykla? Przy sono normalnie kazali mi się starać w tym samym cyklu.
Zadziałało na laptopie. Dzięki @Lilli2Nie maRzeczywiście tempak ze mnie