reklama
mm140
Zaangażowana w BB
Nie wiedziałam, że czekanie na te wyniki jest tak dobijające. Codziennie się zastanawiam ile tego badziewia mam w sobie..![]()
Staraj się o tym nie myśleć

Nie martw się i nie dręcz bo stres tylko pogarsza sytuację

Celia89
Fanka BB :)
najgorsze, bylo ze gdzies ktos na jakims forum dla glopkow wlasnie te zmiany na jezyku opisal jako klykciny, a to zadne klykciny tylko anatomiczne "włoski" tzw Fałdy strzepiasteTo jest szkokujące , prawda ? Jak jedna informacja z cytologii wpływa na psychikę człowiekowi.
No cóż ... Poznaje swoje ciałolepiej późno niż wcale
Ale powiem wam laski ile zdjęć języków w necie się naoglądałam to tylko ja wiem!
Celia89
Tez nie lubilam tych kontroli co pol roku, ale po 3 dobrym wyniku w lipcu, odzyskalam wiare. Ciekawe czy bede taka odwazna jak latem bede szla sie zbadac;p
Izabela2018
Zaciekawiona BB
Kurde ja też się boję.... Idę w poniedziałek 13tego na kontrolę po LLETZ przy okazji pewnie test na HPV w niedługim czasie i zobaczymy co tam będzie się działo, kolposkopia za pół roku i oby było ok 

Izabela2018
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jaką antykoncepcję stosujecie? Ja biorę tabletki, fajnie mi służą ale martwię się bo wiadomo nie są to witaminy, ale przy naszych cinach itp wkłada chyba nie bardzo oszalec można 

Gosia38
A czy robisz za każdym razem hpv?Tez nie lubilam tych kontroli co pol roku, ale po 3 dobrym wyniku w lipcu, odzyskalam wiare. Ciekawe czy bede taka odwazna jak latem bede szla sie zbadac;p
reklama
Podziel się: