KaMaLi
Fanka BB :)
Ja bardzo lubiłam uczyć się o mitologiiDobrze, że właśnie nie czytam tej wersji mitologii z moimi szóstoklasistami![]()
Oni się na razie szokują, że Zeus miał tyle dzieci z nie-żonami ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja bardzo lubiłam uczyć się o mitologiiDobrze, że właśnie nie czytam tej wersji mitologii z moimi szóstoklasistami![]()
Oni się na razie szokują, że Zeus miał tyle dzieci z nie-żonami ;-)
podobnie jak @Bolilol tylko na mięsię, żeby Stary miał co jeść- taki bulion ze słoiczka, nogi z kury, warzywa, passata, ja zagęszczam śmietaną 18%.A jaką Ty robisz? Pod względem dziwności mojej orzechowej chyba nic nie przebije. Chociaż mam ochotę zrobić bardziej klasyczną.
Dzisiaj risotto zaprawię przecierem i suszonymi pomidorami, bo jakieś takie bez smaku.
Ale ja Ciebie dokładnie rozumiem. Przechodziłam coś takiego. Tamta laska tak jakby miała kilku takich typów z którymi pisała. Ale u mnie jakoś to przeleciało, tzn. ja też wtedy dużo pracowałam, studiowałam, przez co jakoś łatwo przyszło mi pomyśleć, że jak to pójdzie w tym wiadomym kierunku, to znaczy że tak miało być.Myślę że doszliśmy do jakiejś ściany. Bo dużo zostało zrzucone na to że zostałam zdradzona i teraz jestem zazdrosna wariatka. Otóż nie uważam się za taką. Ale mój mąż też musi coś od siebie dać. Na terapię nie pojdzie. A ja nie chce się spotykać z jakąś młoda siksa i udawać jej psiapsi. Dlatego nie widzę dla nas na ten moment rozwiązania.
Juz pędzę z kocykiem i przytulam!Ale mi zimno laski, nie mogę się rozgrzać![]()
Stary niech Cię rozgrzejeAle mi zimno laski, nie mogę się rozgrzać![]()
Leżymy razem pod kocemStary niech Cię rozgrzeje![]()
A jaką robisz pomidorową? Ja uwielbiam z dodatkiem masła orzechowego.
Ja byłam z mężemkurde, nieraz dziewczyny mówią, że do badania nasienia wchodzą z typem - dla mnie to byłby krindż es fak xD to jest badanie, nie chce dorabiać do tego sexy atmosfery![]()
też tak mamJa mam tryb pauzujący i czasem, jak już okres mi się spóźni jest takie:
Kufaa, no ale może? Ale Kufa, niemożliwe. Eee...może powinnam?W sumie omijamy tylko płodne
![]()