• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2022

Progesteronem jestem obstawiona bo transfer sztuczny;) nio zostaje mi tylko czekać ehhh
Z tym progesteronem różnie jest. Ja na cyklu sztucznym też byłam mega obstawiona a i tak był za mały i miałam plamienia i z badań też niski wychodził. I po dołożeniu drugiego zastrzyku dopiero było ok. A wcześniej brałam jeden zastrzyk. Dwa razy dopochwowo. I 4 razy pod język.

reklama
No widzisz ja zawsze brałam vivomixx a będąc w ciąży przerwałam bo myslalam ze może szkodzić. Cała ciążę męczę się z zaparciami 🙊🙈 dopytam teraz na wizycie czy mogę zacząć coś brać bo ostatnie czasy masakra

reklama
No widzisz ja zawsze brałam vivomixx a będąc w ciąży przerwałam bo myslalam ze może szkodzić. Cała ciążę męczę się z zaparciami 🙊🙈 dopytam teraz na wizycie czy mogę zacząć coś brać bo ostatnie czasy masakra
Przerwałas bez konsultacji z lekarzem ? Szkoda ...no mi z zaparciami chyba pomaga właśnie bo nie mam jakichś mocnych. Może warto wrócić do probiotyków. Dopytaj lekarza ale jestem pewna , że nie zaszkodzą a wręcz pomogą 🙂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry