wisienkaa1
Listopadowa mama '07
zapomnialam napisac ze wczoraj na urodzinach maly dostal balona takiego cos jakby z foli dmuchanego helem, ale ma radoche 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asix super, że mogłaś sobie wyjść z domu i faceci zostali sami, hmm jedzenie i spanie nie na czas, ale dali sobie radę.
Wiesz Asix ja mialam wczesniej taka solidna duza spacerowke na pompowanych kolach fakt ze byla ciezka ale taka obszerna.Ta spacerowka co kupilam to jest typu parasolka ( nie wiem czy widzialas zdjecia jak wkleilam) jest ona lekka i mniejsza jezeli chodzi o stelaz od tamtej mojej no ale nie moge sie przyzwyczaic do niej.
Widze ze sporo z Was ma dwa wozki jeden solidny a drugi taki lekki typu parasolka na jkies krotkie wypady czy do biegania po sklepach itd....
Ja nie bede tak rozgraniczac i musze miec jeden wozek wiec chce powrocic do takeigo koloska.
Myslalam ze to jest kwestia przyzwyczajenia co do tego wozka no ale nie moge przyzwyczaic sie dlatego chce ja sprzedaz ona w sumie ma moze ze 2 tygodnie![]()
No więc zajechaliśmy do hotelu około 22 okazało się ze zakwaterowali nas w bungalowach a nie w budynku głównym trzy dni walczyliśmy ze zmianą pokoju.W pokoju mieliśmy pleśń, silkion dopiero co położony i śmierdziało butwią.Rezydentka kazała nam dopłacić 210 $ za pokój w budynku głównym no i wtedy mnie trafiło zrobiłam mega awanturę i dostaliśmy zaraz pokój.Biuro Wezyr okazało się super niewypałem i na lotnisku mnóstwo ludzi się skarżyło na złe warunki.Tam trzeba być Ruskiem żeby go traktowali jak pana a Polacy i Niemcy w slamsach mieszkali.Ale jedzenie, obsługa no i pogoda marzenie.Mąż zgubił jedną kartę do aparatu i tylko cześć zdjęć mamy ale jak ogarnę się to powklejam
Dzieciaki zniosły podróż super.Pobyt również Ola była bardzo mało kłopotliwa zadowoleni wróciliśmy.Mam naładowane bateryjki o muszę lecieć bo mąż z lwem w muszli gada to do potem pozdrawiam
Lilka jak tam sie czujesz? jak malenstwo? :-)
witam :-):-)
my juz po wazeniu i wizycie u lekarza. Maly przez tydzien przytyl 10 dkg :-( niby nie duzo, ale zawsze cos. Pewnie dlatego ze go biszkoptami tucze na nocbo tak to nic nie chce jesc poza cycem. Maly ma lekki katarek i wczoraj pokaszliwal to bylam sprawdzic plucka i na szczescie OK, tylko kurcze doktor mnie zmartwil, bo powiedzial ze zwiazku z tym ze maly ma ta egzme, to ma duze szanse na astme :-
-( mam nadzieje ze doktor sie mysli, u mnie w rodzinie nikt nie ma, chyba ze po ojcu, ale on nie wie bo adoptowany
:-(
Dorianku wszystkiego Najlepszego !!!!!!
Krecik to musisz byc bardzo z siostra zrzyta i lubiec jej meza, ze tak to przezywasz. Ja to jak sie rozwodzilam to rodzina mnie dopingowala i strasznie sie cieszyla, bo nikt go nie lubil
Lilka jak tam sie czujesz? jak malenstwo? :-)
Beata witaj z powrotem, brakowalo tutaj ciebie !!!
Karina ciebie to chyba trudno zadowolicPPP
no wlasnie wiem troche dalam ciala z moim M nawet nie chce teraz ze mna przez tel .gadacno ale mysle, ze jakos to bedzie...
wiesz ja stwierdzilam, ze nie bede kupywala spacerowki, moze jak bedziemy w polsce na te 3 tyg. to kupimy jakas taka na sztuke, zeby malego wozic, a nie na rekach nosic, a poza tym to zostaje przy swojej landarze-ja mam wozek gleboki z przerobka na spacerowke no i tez jest duzy i ciezki(wogole w autobusie czasami
Karina chcesz sprzedac te spacerowke czy zostawiasz sobie ?
z tymi spacerowkami jest tak ze i moje zdanie jest iz po 1.wozki z pompowanymi kolami to mega wygoda prowadzenia,a po 2.wielofunkcyjne wozki sa obszerne
dzis jezdzilam sobie Quiny Freestyle,jezdzi sie bombowo ale to siedzenie jest takie hmm jakby krotkie
mam nadzieje ze istnieje jakis wozek trojkolowy z duza powierzchnia na siedzenie dla dziecka![]()
nie ma rozmow w toku tylko jakis film
jakies swieto jest w PL czy co?????
ja mam norweski kalendarz wiec nie wiem co dzisiaj za dzien....
Lilka dzisiaj jest Boze Cialo![]()