reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2007

reklama
Asix super, że mogłaś sobie wyjść z domu i faceci zostali sami, hmm jedzenie i spanie nie na czas, ale dali sobie radę.

no wlasnie wiem troche dalam ciala z moim M nawet nie chce teraz ze mna przez tel .gadac no ale mysle, ze jakos to bedzie...

Wiesz Asix ja mialam wczesniej taka solidna duza spacerowke na pompowanych kolach fakt ze byla ciezka ale taka obszerna.Ta spacerowka co kupilam to jest typu parasolka ( nie wiem czy widzialas zdjecia jak wkleilam) jest ona lekka i mniejsza jezeli chodzi o stelaz od tamtej mojej no ale nie moge sie przyzwyczaic do niej.
Widze ze sporo z Was ma dwa wozki jeden solidny a drugi taki lekki typu parasolka na jkies krotkie wypady czy do biegania po sklepach itd....
Ja nie bede tak rozgraniczac i musze miec jeden wozek wiec chce powrocic do takeigo koloska.
Myslalam ze to jest kwestia przyzwyczajenia co do tego wozka no ale nie moge przyzwyczaic sie dlatego chce ja sprzedaz ona w sumie ma moze ze 2 tygodnie:tak:

wiesz ja stwierdzilam, ze nie bede kupywala spacerowki, moze jak bedziemy w polsce na te 3 tyg. to kupimy jakas taka na sztuke, zeby malego wozic, a nie na rekach nosic, a poza tym to zostaje przy swojej landarze-ja mam wozek gleboki z przerobka na spacerowke no i tez jest duzy i ciezki(wogole w autobusie czasami nie moge przejechac miedzy siedzeniami ) ale jest wygodny i Matti ma tam duzooo przestrzeni..

beata-witaj kochana!!! dobrze, ze wyjazd sie udal (oprocz tych pokoi oczywiscie)
wstawiaj foty i zdrowka dla mezulka!!

wogole to jestem w szoku-ostatni post pisalam po 11,00 jak maly usnal no i on spi do tej pory-masakra!! mialam reszte kaszki bananowej-smaczny sen no i mu dalam, ale w mordeczke w zyciu sie nie spodziewalam, ze to tak zadziala

ok robie sobie przerwe bo jestem zrabana
a K.by chcial bym mu pomogla fotele od auta szorowac:blink:hmm
narazie odpoczywam i zaraz wlaczam drzyzge
Mila sie bawi z kolezanka na podworku,Hania spi a ja mam herbatke :-p

No więc zajechaliśmy do hotelu około 22 okazało się ze zakwaterowali nas w bungalowach a nie w budynku głównym trzy dni walczyliśmy ze zmianą pokoju.W pokoju mieliśmy pleśń, silkion dopiero co położony i śmierdziało butwią:szok:.Rezydentka kazała nam dopłacić 210 $ za pokój w budynku głównym no i wtedy mnie trafiło zrobiłam mega awanturę i dostaliśmy zaraz pokój.Biuro Wezyr okazało się super niewypałem i na lotnisku mnóstwo ludzi się skarżyło na złe warunki.Tam trzeba być Ruskiem żeby go traktowali jak pana a Polacy i Niemcy w slamsach mieszkali.Ale jedzenie, obsługa no i pogoda marzenie.Mąż zgubił jedną kartę do aparatu i tylko cześć zdjęć mamy ale jak ogarnę się to powklejam
Dzieciaki zniosły podróż super.Pobyt również Ola była bardzo mało kłopotliwa zadowoleni wróciliśmy.Mam naładowane bateryjki o muszę lecieć bo mąż z lwem w muszli gada to do potem pozdrawiam

Beata witaj po przerwie wakacyjnej :-)
jejku przypomnij mi prosze gdzie byliscie bo nie pamietam:sorry2:
mimo zawirowan super ze jestescie zadowoleni
jednak jak sie ryknie czasem na ludzi to trafia tam gdzie powinno :tak:

ja tez sie nie moge doczekac moich wakacji :))))))))))

Lilka jak tam sie czujesz? jak malenstwo? :-)

Wisienka dziekuje ze pytasz:-)
malenstwo ma sie dobrze
ruchy sa juz gwaltowniejsze i jak poloze reke na brzuszku to juz czuje kopniaczki :-)
i wtedy sobie mysle ze drugi trymestr jest wspanialy :-D
potem trzeci i jak mnie kopnie to sama podskocze hahaaaa:-D

Aluska wspolczuje przeogromnie z tymi bioderkami :-(
no kurka wy to macie przeboje,a to co lekarz powiedzial...hmm ciezko mi sie odniesc bo zawsze mowia w tych programach ze jak dziecko robi cokolwiek w swoim tempie to mu to nie szkodzi....wiec naprawde nie mam pojecia czemu tak ci powiedzial...moze boi sie ze jak mala taka gimnastyczka to ten kregoslup moze sie bardziej skrzywic i ze lepiej by bylo jakby tylko lezala?? a moze faktycz:-(nie mahomed ma inna nauke wyniesiona ze szkoly:-p:rofl2:

DORIANKU WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Z OKAZJI PIERWSZYCH IMIENINEK!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

witam :-):-)

my juz po wazeniu i wizycie u lekarza. Maly przez tydzien przytyl 10 dkg :-( niby nie duzo, ale zawsze cos. Pewnie dlatego ze go biszkoptami tucze na noc :-D:-D bo tak to nic nie chce jesc poza cycem. Maly ma lekki katarek i wczoraj pokaszliwal to bylam sprawdzic plucka i na szczescie OK, tylko kurcze doktor mnie zmartwil, bo powiedzial ze zwiazku z tym ze maly ma ta egzme, to ma duze szanse na astme :-:)-( mam nadzieje ze doktor sie mysli, u mnie w rodzinie nikt nie ma, chyba ze po ojcu, ale on nie wie bo adoptowany :sorry2::-(

Dorianku wszystkiego Najlepszego !!!!!!

Krecik to musisz byc bardzo z siostra zrzyta i lubiec jej meza, ze tak to przezywasz. Ja to jak sie rozwodzilam to rodzina mnie dopingowala i strasznie sie cieszyla, bo nikt go nie lubil :-D:-D

Lilka jak tam sie czujesz? jak malenstwo? :-)

Beata witaj z powrotem, brakowalo tutaj ciebie !!!

Karina ciebie to chyba trudno zadowolic :pPPP

Wisienka pewnie i masz racje a wynika to z tego ze jestem osoba wymagajaca ale nie tylko od innych ale przedewszystkim od siebie.

no wlasnie wiem troche dalam ciala z moim M nawet nie chce teraz ze mna przez tel .gadac no ale mysle, ze jakos to bedzie...

wiesz ja stwierdzilam, ze nie bede kupywala spacerowki, moze jak bedziemy w polsce na te 3 tyg. to kupimy jakas taka na sztuke, zeby malego wozic, a nie na rekach nosic, a poza tym to zostaje przy swojej landarze-ja mam wozek gleboki z przerobka na spacerowke no i tez jest duzy i ciezki(wogole w autobusie czasami

Asix a co siestalo????
No wlasnie ja do takiego wozka chce wrocic:tak:

Karina chcesz sprzedac te spacerowke czy zostawiasz sobie ?
z tymi spacerowkami jest tak ze i moje zdanie jest iz po 1.wozki z pompowanymi kolami to mega wygoda prowadzenia,a po 2.wielofunkcyjne wozki sa obszerne

dzis jezdzilam sobie Quiny Freestyle,jezdzi sie bombowo ale to siedzenie jest takie hmm jakby krotkie:dry:
mam nadzieje ze istnieje jakis wozek trojkolowy z duza powierzchnia na siedzenie dla dziecka :dry:

Karina chcesz sprzedac te spacerowke czy zostawiasz sobie ?
z tymi spacerowkami jest tak ze i moje zdanie jest iz po 1.wozki z pompowanymi kolami to mega wygoda prowadzenia,a po 2.wielofunkcyjne wozki sa obszerne

dzis jezdzilam sobie Quiny Freestyle,jezdzi sie bombowo ale to siedzenie jest takie hmm jakby krotkie:dry:
mam nadzieje ze istnieje jakis wozek trojkolowy z duza powierzchnia na siedzenie dla dziecka :dry:

Nie no wlasnie ta spacerowke chce sprzedac:tak:

nie ma rozmow w toku tylko jakis film :szok:
jakies swieto jest w PL czy co?????

ja mam norweski kalendarz wiec nie wiem co dzisiaj za dzien....

reklama
kochane lece juz bo cos mnie dolek dopada!
zajrze do was we wtorek!!!
u nas dlugi weekend - bank hollyday w poniedzialek takze pewnie z M bedziemy miec cos zaplanowane-zdam relacje we wtorek!!

a i wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki dla was wszystkich!!
buziolki!!

Do góry