Pati trzymam kciuki i powodzenia kochanaZałożyli mi tasiemkę, teraz 2h ktg i czekamy na rozwój sytuacji![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pati trzymam kciuki i powodzenia kochanaZałożyli mi tasiemkę, teraz 2h ktg i czekamy na rozwój sytuacji![]()
Powodzenia, żeby szybko i sprawnie poszłoZałożyli mi tasiemkę, teraz 2h ktg i czekamy na rozwój sytuacji![]()
Wiele klinik dzwoni na bieżąco... u nas zero informacji do 5.doby, wtedy ok.9tej telefon: ile się zspłodniło, ile przetrwało do dziś i że transfer za godzinęCześć dziewczyny. Chcialam o cos zapytac. Czy po punkcji dzwonili do Was z kliniki z informacją czy Wasze komóreczki się dzielą ? Miałam punkcje w środę. W czwartek tylko lekarka zadzwoniła i powiedziała ile pobrali i ile się zaplodnilo. Plan byl taki ze chcą je trzymać do 5 doby i jeśli przeżyją to będą mrozic. Transfer byłby w przyszłym cyklu. Dziś poniedziałek i cisza. Cała w nerwach jestem. Jak to u Was wyglądało?
Blatocysta 4aa jestDziewczynki dobrze rozumiem że chociaż jeden dotrwał do 5 doby?
Dziękuję. Jak na mnie to ta jedna i tak jest sukcesem.Blatocysta 4aa jest
też psikalam od początku i też raz dziennieDziękuje
Tak mam przepisane to psikadło
Miałam je przy ostatnim transferze lekarz przepisał po monitoringu dopiero jako dodatkowy lek . Tym razem mam od początku psikać … póki co raz dzienniena efekt niestety musimy poczekać bo cykl jakiś skopany był i kiedy okres przyjdzie to pewnie i najwyższy nie wie
![]()