reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Nagroda trzonowej pani domu wędruje do mnie
Chciałam upiec bajgle pełnoziarniste - No wiec odpalilam thermomixa dałam wszystko oczywiście zamieniłam make na pelneziarno i dupa ciasto nie urosło ale sobie myśle , że może w piekarniku urośnie No i znowu dupa , za to mam spoko precle 😂😂
Dostajesz order z ziemniaka😁 pieczonego 😋

reklama
i zadowolona jesteś ?
wydaje mi się, ze te testy które miałam do tej pory były bardziej czulsze 🧐 zobaczę jeszcze jutro bo będę dzień przed owu . Chyba żebym miała cykl bezowu 🧐
chyba wolę domowe laboratorium. Mam wrażenie, że te babyplany jakoś słabo się wybarwiają. Za to jak zapomnisz i zostawisz na pół godziny, to ściemnieje do pozytywnego prawie 😳

chyba wolę domowe laboratorium. Mam wrażenie, że te babyplany jakoś słabo się wybarwiają. Za to jak zapomnisz i zostawisz na pół godziny, to ściemnieje do pozytywnego prawie 😳
No właśnie! Jutro podjade kupić z domowego , będę sikać na dwa i porównywać 😅

Ja mam wagę z Lidla za 20 dychy i też jest dobra 🤣
Co będę kupować jakąś specjalistyczną wagę jak dupsko grube 🤣
No to ja mam z Lidla, ale ona ma zaraz 15 lat.
Ma prawo do kłamania w takim razie.

Mam nadzieję, że ta waga Xiaomi nie zgubi się, jak Twój robot, gdy na nią stanę😅.

Ostatnia edycja:
No właśnie! Jutro podjade kupić z domowego , będę sikać na dwa i porównywać 😅
tu widzę że mam porównanie z tego samego moczu. Ale finalnie był pozytywny babyplan, więc bywają pozytywne ;)

Załączniki

• ecc81743-a63f-43ab-ace9-2ce997bb49b0.jpeg
    ecc81743-a63f-43ab-ace9-2ce997bb49b0.jpeg
    17,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry