Nasturtium
Fanka BB :)
A ja nawet nie wiem kto toJezu mnie też siekła ta nuta i ta ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nawet nie wiem kto toJezu mnie też siekła ta nuta i ta ciąża
Kochana trzymam kciuki, ale koniecznie powtórz test ( a najlepiej betę ) jutro czy pojutrze i to innej firmy, to jest najgorsze dziadostwo jakie znam. Dołączyłam już zdjęcie chyba 17282 na tym forum, ale będę dołączać i przestrzegać wszystkich przed tym testem bo większego fałszywego c**ja nie znam. Wybierz choćby pinka tez czułość 10 i sprawdźTo ja się też zamelduje do szanownej komisji cieni i kresek8/9 dpo. Wydaje mi się że pod światło coś widzę albo mi pada na oczy
tak zrobię, kupię dzisiaj pinki i jutro powtórzęnawet jeżeli ten cień o czymś świadczy, to skoro wyszedł Ci taki faktycznie cień cien na teście 10,to na teście o czułości 20 nie ma absolutnie prawa nic wyjśćnajrozsądniej uzbroić się w pinki strumieniowe i zrobić jutro rano - jeżeli to był prawdziwy cionszowy cień, to jutro będzie lepiej widoczny
Nie do końca. Luxmed pobiera do godziny 11 na czczo. Po 11 mają pobrania pilne zlecone przez lekarzy na wizycie. U mnie niektóre diagnostyki są do 13. Można też szukać pobran przy szpitalach.A nie masz w okolicy jakiegoś Salve, Luxmedu? Tam pobrania są cały dzień.
Ja pobieram na czczo do 13....I takie są zapisy u mnie w mieście, także zależy od placówki.Nie do końca. Luxmed pobiera do godziny 11 na czczo. Po 11 mają pobrania pilne zlecone przez lekarzy na wizycie. U mnie niektóre diagnostyki są do 13. Można też szukać pobran przy szpitalach.
Każdy inny miesiąc, tylko nie grudzień.Rozumiem, że każdy może mieć jakiś swój powód. Po prostu mnie to zdziwiło, bo nie sądziłam, że ktokolwiek na to patrzy.![]()
Kto wytrzyma na czczo do 13Ja pobieram na czczo do 13....I takie są zapisy u mnie w mieście, także zależy od placówki.
Może ktoś kto się żywi energią słońca albo miłościąKto wytrzyma na czczo do 13![]()
mój pies w czwartek, bo ma na 13:00 kastrację i ma być na czczoKto wytrzyma na czczo do 13![]()