reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Ja mam jakis dzisiaj dzień sikania... staram się trzymać, a po 2 h mam taki mocz jak woda, nie wiem czy nie zaczekać do wieczora z tym testem, zeby nie swirowac, ten poranny wyrzuciłam do śmieci po obejrzeniu go tysiąckrotnie....
taaa... a wrócisz do domu i będziesz grzebała w koszu :D

Jezu mnie też siekła ta nuta i ta ciąża
O nie. Ominęło mnie to; bo ostatnio częściej wchodze tutaj niż Insta i tik tok.

Jestem na zdalce, bo nie dałabym rady do biura pojechać. Próbuje spać, ale nie wychodzi. Zjadłam 3/4 tabliczki czekolady która wczoraj dostałam za książki :D

Dzień dobry 😔 Druga iui się nie udała.. wczoraj wieczorem dostałam okresu także można mi wpisać @Bolilol
Aktualnie jestem w czarnej dupie, niby miałam jakiś plan ale już sama nie wiem.. czuje jakbym zaczynała wszystko do początku 😞 Znowu się naczytałam negatywnych opinii o tej klinice i o tym jak dr traktuje pacjentki, że nie zleca głębszych badań i nie szuka przyczyny tylko kieruje na iui a pozniej in vitro i to wszystko potwierdza się w moim przypadku niestety. Miałam niedługo zacząć brać Aromek i w tym cyklu podchodzić do iui 3 raz ale narazie jestem tak zrezygnowana że nie wiem czy to ma w ogóle sens. Możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza/klinikę? Czytałam trochę o klinice Bocian w Łodzi i Wwa ale jest tam tyle lekarzy że nawet nie wiem do którego miałabym się zapisać 🤦‍♀️
Ja jestem w bocianie w Łodzi ;) czuje się zaopiekowana ale efekt jaki będzie to mogę powiedzieć dopiero za jakieś dwa tygodnie ;) jak cos to chodź na priv :)

reklama
dlatego wlasnie ja jestem fanka clearblue, zadnego pola do domyslów ❤️ choc teraz lepiej mi z nich korzystac bo cykl troche sie unormowal i jedno opakowanie nawet na 3 miechy starcza
Mnie trochę cena odstrasza, ale może męża naciągnę. Zdołowały mnie te zgadywanki w tym cyklu. Jakby i bez tego moje starania w wieku babci nie były wystarczająco żałosne 😞

Do góry