Brownie1992
Moderator
Miałam w tym cyklu takiego gluta i gowno znaczyłCzy po ovulacji rozciągliwy śluzo-glut to nic dziwnego, czy jestem ewenementem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam w tym cyklu takiego gluta i gowno znaczyłCzy po ovulacji rozciągliwy śluzo-glut to nic dziwnego, czy jestem ewenementem?
Ja tak miałam i została mi umowa normalnie przedłużona (a byłam na początku)
Takze nie mozna powiedzieć, ze nie.
Musi powiedzieć ktoś komu nie zostało przedłużone![]()
nie musisz być po 12 tc. Nie ma czegoś takiego, że w ciąży jesteś od 12 tygodnia. Ciąża liczy się od 1tc. jeśli nie przedłuzy Ci umowy, podajesz pracodawcy pismo od ginekologa i ma on obowiązek przyjąć cie do pracy z powrotem.
To może ja sprostuje kilka rzeczy -Tylko, ze ja tak jak pisałam pracuje w farbach i rozpuszczalnikach i to nie na zasadzie, ze one są obecne na hali tylko z nich korzystam całe 8h, dodatkowo jestem również na pakowaniu jak chociażby wczoraj, 30kartonow do zrobienia każdy po 17kg ( nieee u nas bhp się nie liczy jakby ktoś pytał xd ) i po prostu widzę, ze jak ktoś tu zachodzi w ciąże idzie momentalnie na l4, bo lekarz jak słyszy farby i chemikalia mówię stanowcze nie![]()
Jeju, dziękujęI tak podziwiam Cię za wyniki, które już osiągnęłaś. Determinacja godna naśladowania![]()
Potwierdzam to, co napisała @Brownie1992.Czy po ovulacji rozciągliwy śluzo-glut to nic dziwnego, czy jestem ewenementem?
Mamy dokładnie tak samo cykl u mnie tez 8 dca i jeszcze apdejt ode mnie:
8dc, endo jednorodne 7mm, pęcherzyk na prawym jajniku 15mm, na lewym 11mm.
U mnie też się zdarza więc to nic dziwnegoCzy po ovulacji rozciągliwy śluzo-glut to nic dziwnego, czy jestem ewenementem?
Ja też ostatnio miałam jeszcze przez 2 dni po owulacji i 2 dni przed i też byłam zdziwionaCzy po ovulacji rozciągliwy śluzo-glut to nic dziwnego, czy jestem ewenementem?
Tak, można przenieść na "lżejsze" stanowisko. Ale tu było pytanie konkretnie o L4. A ja w ogóle źle przeczytałam post więc nie sugeruj się tym co pisałamAle chorobowe nie jest przecież zależne od warunków pracy, jest w prawie ta opcja przeniesienia na inne stanowisko czy zwolnienia ze świadczenia pracy (?)
Noo.. ja teżMiałam w tym cyklu takiego gluta i gowno znaczył![]()
To ja w sumie powinnam dziękować, bo za każdym razem jak czytam twoje posty odnośnie tak rygorystycznej diety to daje mi motywację do trzymania swojejJeju, dziękuję.