Nasturtium
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A suplementujesz teraz proga?Znalazłam.. ostatnio przy Becie 50 miałam proga 4,70 :-/
A wcześniej poroniłam jak Beta była 20003 :-/ potem spadała… żałuje ze wtedy nie wiedziałam o badaniu proga.
Proszę o raporty co dzisiaj dobrego dla siebie zrobiłyście!
Być może coś pominęłam, potem spróbuję nadrobić, dzisiaj znowu trochę z doskoku, a tu nie ma przestojów![]()
Nie mam, pomyślałam o Tobie a potem przewinęłam dalejO, a masz link? Nie posiadam TikToka ;-)
Ale tak, to prawda. Powiedzenie, że ma się w ustach 3 bit(es) = 3... trzony ;-)
mam już dwójkę dzieci szkolnych. Mam ponad 30 lat.Ciesz się, nie ma co zakładać, że będzie źle. A przypomnisz mi swoją historię tak w skrócie?
nie. Mam wysoki progesteron. Lekarka nic mi o tym nie mówiła.A suplementujesz teraz proga?
Niestety nie było nic.Poszukaj teleporady z endokrynologiem z innego miasta.
Mieszkam w małej miejscowości i wybór jest dość mały, poza tym to piątek i ciężko było już coś znaleźć :-(A to nie jest tak, ze jak się jest w ciąży to powiino się znaleźć miejsce u lekarza. Ja bym walczyła!![]()
Niestety nie mam w pakiecie porad online z endokrynologiem :-(Luxmed ma czat z endokrynologiem codziennie to może tak spróbuj? Nie powinno być problemu się połączyć