reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze im więcej się badamy, tym więcej wychodzi jakiś rzeczy, a czasem sobie mysle, ze po co te diagnozy wszystkie? Jeżeli to i tak los na loterii. Ale tak jak dziewczyny pisały weźmiesz antybiotyk i będzie git
Wiem, że łatwo mówić, ale nie nakręcaj się. Ja też byłam ostatnio wściekła jak w owu byliśmy nieżywi, a to była w sumie pierwsza realna szansa. Niestety nawet przy wspomaganych staraniach wszystkiego nie przewidzimy. Ja też bardzo boję się stymulacji, tego, że będę odliczać do tych 6 mc z lękiem, ale musimy wierzyć, że będzie dobrze.
Dzięki, dziewczyny. Muszę to jakoś wewnętrznie przetrawić.

reklama
No ja to też czasem myślę, że te badania wpływają na mnie bardzo źle, stresuje się, a na niektóre wpływu nie mam, na przykład amh.
ja to nie mogę pozbyć się myśli, że wszystkie patusy albo nawet i nie patusy, ale ludzie którzy zachodzą w 1cs też na bank nie mają idelanych wyników. Tylko im się udało.

Ooooch jakie to kochane 😍😍😍 ale faktycznie od paru dni bardzo mało Cię tu i tak symbolicznie. Przykro mi, ze takie ciężkie dni teraz masz :( ale tez doskonale rozumiem. Dobrze, ze macie siebie i się wspieracie! Jakbyś nie miała celu w szydełkowaniu to chętnie zamówię cos :) Np. Pokrowiec na lapka. Da się wyszydełkować pokrowiec?
pewnie się da :)

ja to nie mogę pozbyć się myśli, że wszystkie patusy albo nawet i nie patusy, ale ludzie którzy zachodzą w 1cs też na bank nie mają idelanych wyników. Tylko im się udało.
Tez ciężko mi to przetrawić!!!! To wszystko jest tak na maksa poje…. Wrrrr o co kaman. Ja w pracy mam kilka dziewczyn 35+ które nawet jeszcze nie myślą o pierwszym dziecku i są przekonane, ze jak za pare lat pomyślą to od razu zajdą w ciąże. Zazdroszczę im; bo pewnie z częścią z nich tak będzie a maja teraz spokojne głowy

No tak, ale to jednak antybiotyk będzie. Nie wiadomo co z Lamettą wtedy. Nie wiadomo co z sono...
bardzo mi przykro, że tak się stresujesz, ale bardzo Cie proszę wstrzymaj się z tym stresem do jutra, do odpowiedzi z kliniki - może to wcale nie będzie miało żadnych negatywnych skutków, może wszystko będzie zgodnie z planem ;)

Tez ciężko mi to przetrawić!!!! To wszystko jest tak na maksa poje…. Wrrrr o co kaman. Ja w pracy mam kilka dziewczyn 35+ które nawet jeszcze nie myślą o pierwszym dziecku i są przekonane, ze jak za pare lat pomyślą to od razu zajdą w ciąże. Zazdroszczę im; bo pewnie z częścią z nich tak będzie a maja teraz spokojne głowy
ja bym bardzo chciała wrócić do okresu sprzed starań, wolnej głowy, niemyślenia, nieliczenia...

bardzo mi przykro, że tak się stresujesz, ale bardzo Cie proszę wstrzymaj się z tym stresem do jutra, do odpowiedzi z kliniki - może to wcale nie będzie miało żadnych negatywnych skutków, może wszystko będzie zgodnie z planem ;)
To niestety nie takie proste. Najchętniej walnęłabym głową w ścianę. Ale może wybiorę taką z karton-gipsu.
Nic, czekam grzecznie. Nawet nie mogę zajeść stresu...
Już się dzisiaj nie odzywam, bo jeszcze Wam się depresyjny nastrój udzieli.

reklama
Do góry