kochanka328
Fanka BB :)
Cze dziewczyny czekam na france
bo nie mogę podejść do transferu miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak nie chcemy żeby przyszła to jest bardzo szybko a jak chcemy to nas wkurza i nie przychodziCze dziewczyny czekam na francebo nie mogę podejść do transferu miłego dnia
Powodzenia życzę oj tak jak jej nie chcemy to jest jak chcemy to w chowanego się bawi ,jak nie chcemy żeby przyszła to jest bardzo szybko a jak chcemy to nas wkurza i nie przychodzija tez czekałam w tym cyklu długo ale w końcu przyszla i lecę juz z tematem
cierpliwości
![]()
on dopiero był poinformowany po wszystkimI chłopa![]()
rośnie chłopaczekOMG mnie chyba cała Polska będzie słyszeć w lipcu( już ostrzegam
) chyba że zleca mi cesarkę.
Oczywiście bronie się przed nią ale jak nie będzie wyjścia
![]()
Mój mały jest teraz prawie dwa tygodnie większy niż powinien ... Więc wszystko jest możliwe jak się nic nie zmieni![]()
mój mężu był cały czas przy mnie i podawał rękę podczas skurczyon dopiero był poinformowany po wszystkimbo by nim się musieli się zająć hahah a tak szybko zakończyłam rozmowę powiedziałam że mi coś dali w kroplówce i że nie .oge gadać bo mnie boli a zaraznie wzięli na porodówkę i zadzwoniłam jak Werka była już na świecie
![]()
Moja bliska koleżanka ma Jasia więc już odpada . Miał być też Antoś ale szwagra siostra ma Antosia. ... Tak że zostaje Staśrośnie chłopaczekStaś to u nas bardzo popularne imię w Szczecinie do tego stopnia że znajomej córki rodziły miesiąc po sobie i są dwa Stasie bo żadna żadnej nie chciała odpuścić
osobiście też mi się bardzo podoba ale jak by był chłopiec u nas to chyba najpierw Jaś
w sumie podobnie
![]()
Mialam w planie żeby mój też był przy mnie ... Ale ... Im bliżej lipca tym coraz większe mam wątpliwościmój mężu był cały czas przy mnie i podawał rękę podczas skurczy![]()