reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamy 2023

Witamy nowe dziewczyny ❤️ gratulacje!
Ja wierzę, że wszystkie zostaniemy tu razem do listopada co najmniej 🥰
Ja dzisiaj byłam u lekarza pierwszy raz dzisiaj jest 5+0 🥰 potwierdziła ciąże i jestem już zapisana na usg za 4 tyg,wtedy będę w 9 tyg .. mam już rozpisany plan co i kiedy i tez mówiłam o moim TSH zawyżonym,lekarka powiedziała ze teraz moje TSH jest okej i kiedy pójdę na usg za 4 tyg to sprawdza znowu czy wzrasta i będą kontrolować,także jestem zadowolona 🥹🤰
Ekstra ❤️ był sam pęcherzyk czy już coś więcej?
Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫
Haha no mój człowiek 🤣 ja od zeszłego wtorku robię co drugi dzień testy żeby sprawdzić czy wszystko ok i dziś rano już taka kolekcja 🥰

Załączniki

• IMG_20230301_081125.jpg
    IMG_20230301_081125.jpg
    613,1 KB · Wyświetleń: 109
reklama

Haha no mój człowiek 🤣 ja od zeszłego wtorku robię co drugi dzień testy żeby sprawdzić czy wszystko ok i dziś rano już taka kolekcja 🥰
pieeeeekne tłuściutkie kreski ❤️ fajna kolekcja!

Dziewczyny, przedwczoraj i dzisiaj robiłam betę i takie mam wyniki:

Beta-HCG
27.02 683 mlU/ml
01.03 1533 mlU/ml

I w sumie według kalkulatora jest w normie ale troche sie zdziwilam bo myślałam ze będzie troche niższy. Te z większym doświadczeniem, co sądzicie? Wszystko spoko?
Ja nie pomogę, bo nigdy w żadnej ciąży nie robiłam bety 😀

Jeeeej jakie piękne kreseczki ❤️
Zapomniałam dodać, że termin z aplikacji wychodzi na 4.11, ale podejrzewam, że będzie 1-2 dni później, bo moje cykle średnio mają ok 30 dni.
Jak Wasze samopoczucie? 😉 U mnie oprócz boleści podbrzusza i uczucia wybuchających piersi. Całkiem dobrze, a no i jestem strasznie rozkojarzona 🙃

Dziewczyny, przedwczoraj i dzisiaj robiłam betę i takie mam wyniki:

Beta-HCG
27.02 683 mlU/ml
01.03 1533 mlU/ml

I w sumie według kalkulatora jest w normie ale troche sie zdziwilam bo myślałam ze będzie troche niższy. Te z większym doświadczeniem, co sądzicie? Wszystko spoko?
Wzrost prawidłowy, a nie ma chyba górnej granicy wzrostu. Przynajmniej tak mi się wydaje, ale nie mam zbyt dużego doświadczenia. 😘

Hej dziewczyny🙂🌸 Mamy 1 marzec, a z nim mój termin miesiączki i wlasnie wróciłam z apteki, bo juz schizuje, bo wiadomo czasami test może dac fałszywie dodatni wynik, ale kilka to juz sie chyba nie mylą ( na pierwszym teście tydzień przed to ja juz widziałam cienia cienia cienia ) 😂🤰🏼 Jest to moja czwarta ciaza, a przy tej wyjątkowo mam mocno nasilone mdłości i ból podbrzusza 😵‍💫
Gratulacje i witamy 😊
ja właśnie mdłości nie mam wcale, co trochę mnie martwi bo w pierwszej ciąży to prawie nie wychodziłam z toalety

Jeeeej jakie piękne kreseczki ❤️
Zapomniałam dodać, że termin z aplikacji wychodzi na 4.11, ale podejrzewam, że będzie 1-2 dni później, bo moje cykle średnio mają ok 30 dni.
Jak Wasze samopoczucie? 😉 U mnie oprócz boleści podbrzusza i uczucia wybuchających piersi. Całkiem dobrze, a no i jestem strasznie rozkojarzona 🙃
Ja mam na 4.11 😊 w sumie to tydzień temu się czułam gorzej, teraz już mnie nawet nie ciągnie na dole. Czasami zmęczenie szybciej bierze, ale poza tym to ok.

reklama
Do góry