Kotciara
Moderator
A jeszcze zapewne wiele dziewczyn do nas dołączy, listopadowa passa wciąż trwaJuhuuu 4.11 jeszcze liczniejszy
Mamy już 100 strontak się tu fajnie zrobiło
oby tak fajnie było do listopada, a nawet dłużej
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jeszcze zapewne wiele dziewczyn do nas dołączy, listopadowa passa wciąż trwaJuhuuu 4.11 jeszcze liczniejszy
Mamy już 100 strontak się tu fajnie zrobiło
oby tak fajnie było do listopada, a nawet dłużej
![]()
Kochana pamiętaj tylko, ze przy tak dużych wartościach beta już może niw przyrastać tak szybko o setki procent, żebyś się znowu nie denerwowałaKtoś oprócz mnie wybiera się dzisiaj na betę? ja zaraz wyjeżdżam, jeśli przyrost będzie ok to umowie się do lekarza na przyszły piątek
Ktoś oprócz mnie wybiera się dzisiaj na betę? ja zaraz wyjeżdżam, jeśli przyrost będzie ok to umowie się do lekarza na przyszły piątek
Trzymam kciuki za Wasze bety Kochaneja sprawdziłam dzisiajczekam na wyniki
Ja byłam, pierwszy przyrost, czekam na wynikiKtoś oprócz mnie wybiera się dzisiaj na betę? ja zaraz wyjeżdżam, jeśli przyrost będzie ok to umowie się do lekarza na przyszły piątek
Mnie lewy kochana, wczoraj Pani doktor powiedziała, ze to po prostu ten z którego była owulacjaDziewczyny ciągnie mnie prawy jajnik. Czy Wy tez tak macie?
przepraszam ze nie odpisałam od razu, ale to jest po prostu mocneMorning dziewczyny
Jade ja bete. Rozmawiałam z lekarka, mówiła ze jeśli za tydzień nie będzie pęcherzyka w macicy lub jajowodzie, to będą robić markery nowotworowe jajnika i piersi, bo beta wtedy tez wychodzi dodatnia i właśnie nie przyrasta typowo dla ciąży.
Fucking beautiful!