• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Ktoś oprócz mnie wybiera się dzisiaj na betę? ja zaraz wyjeżdżam, jeśli przyrost będzie ok to umowie się do lekarza na przyszły piątek
Kochana pamiętaj tylko, ze przy tak dużych wartościach beta już może niw przyrastać tak szybko o setki procent, żebyś się znowu nie denerwowała ❤️ teraz najwazniejsze jest usg tymbardziej, ze masz już pęcherzyk ❤️
Ja już nie badam, zrobię dopiero w poniedziałek lub wtorek przed wizyta jak radziła Pani doktor i więcej nie robię 😘

reklama
Morning dziewczyny :)

Jade ja bete. Rozmawiałam z lekarka, mówiła ze jeśli za tydzień nie będzie pęcherzyka w macicy lub jajowodzie, to będą robić markery nowotworowe jajnika i piersi, bo beta wtedy tez wychodzi dodatnia i właśnie nie przyrasta typowo dla ciąży.

Fucking beautiful!
przepraszam ze nie odpisałam od razu, ale to jest po prostu mocne :( wydaje mi się, ze musisz poczekać na usg i wtedy można takie diagnozy stawiać. Masakra :( bardzo mi przykro ze takie stresy musisz przezywać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry