reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Wiecie co mnie naszło? Mamy które mają starsze dzieci, jak przekażecie im wiadomość o tym że będą miały rodzeństwo? Tak się właśnie zastanawiam jak im to przekazać za jakiś czas bo oczywiście jeszcze nie teraz.
my daliśmy im pudełko z ciuszkami dla malucha i się domyślili. Niestety wtedy się nie udało. Teraz poczekam długo zanim im powiem.

No to Ty pobiłaś wszelkie rekordy😁.

Co znowu będziesz badać?

Bo wiesz…Ja już do skierowania od gina nie zamierzam mimo wszystko się kłuć, nie lubię tego uczucia, gdy wbijają mi igłę😏.
Nawet tego proga nie machnę.
Już mi wystrczy.
idę na proga i betę. W poniedziałek powtórzę betę.

Tez nie lubię uczucia wbijania igły, ale mnie to trochę uspokoi.

Odetchnę jak usłyszę serce.

Pobolewa mnie brzuch i głowa..

idę na proga i betę. W poniedziałek powtórzę betę.

Tez nie lubię uczucia wbijania igły, ale mnie to trochę uspokoi.

Odetchnę jak usłyszę serce.

Pobolewa mnie brzuch i głowa..
A myślałam, że już odpuściłaś.
Nawet miałam nadzieję i Ci kibicowałam.

No ale, jak ma Cię to uspokoić, to rób.

Bóle brzucha w 5-6 tygodniu przypominające okresowe skurcze są normalne.

bardzo złe samopoczucie i świadomość, że ostatnim razem na tym etapie wszystko stanęło.

Rozmawiałam z mężem i mówił ze jeśli mnie to uspokoi to mam iść.
Rozumiem to doskonale, bo podejrzewam, że w 9-tym tygodniu też będę żyła w ciągłym strachu.
Poprzednio dokładnie w 9t0d zarodek obumarł i drżę, dlatego mam do końca marca jeszcze 3 wizyty.
Także jak beta i prog ma Cię uspokoić, to jak najbardziej je zrób.

reklama
Rozumiem to doskonale, bo podejrzewam, że w 9-tym tygodniu też będę żyła w ciągłym strachu.
Poprzednio dokładnie w 9t0d zarodek obumarł i drżę, dlatego mam do końca marca jeszcze 3 wizyty.
Także jak beta i prog ma Cię uspokoić, to jak najbardziej je zrób.
dzisiaj po raz pierwszy wzięłam w labo bilecik dla ciężarnych 🫣 dziwne uczucie…

Do góry